reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja właśnie czekam w kolejce na wizytę [emoji4] i też chce zobaczyć siusiaka [emoji16] co do nocy to fakt najbardziej irytujące teksty pod koniec ciąży to te kiedy wszyscy Ci mówią "wyśpij sie na zapas bla bla bla" a weź się człowieku wyspij jak sikasz co 5 minut i miejsce w lozku sobie znaleźć ciężko [emoji21]
To jest trening przed tym co nas czeka z niemowlakiem ;) i potwierdzam że z minimalną ilością snu można dobrze funkcjonować ;)
Jak rodzilam syna to nie spałam ponad 24 godz ;) poród był krótki ale zaczął się akurat jak szłam spać a potem emocje nie pozwoliły na sen :)

reklama
Ja już też po wizycie i wszystko ok z niunią :) Mnie się jakaś infekcja przyplątała, ale mam przepisane leki i powinno przejść. Lekarz mówił, że w ciąży bardzo łatwo o infekcje niestety.
Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za pozostałe! Ja już codziennie czuje stukanie w brzuszku :D Także działa to mega uspokajajaco, bo wiem że Mały szaleje i dobrze się bawi :) gdyby nie to byłam gotowa kupić detektor żeby co parę dni posłuchać co się dzieje :) miłego dnia wszystkim, im gorsza pogoda tym więcej mam energii także dziś poszleje w kuchni :)
Który u Ciebie tc ? :D Ja też już chciałabym coś poczuć :D

To jest trening przed tym co nas czeka z niemowlakiem ;) i potwierdzam że z minimalną ilością snu można dobrze funkcjonować ;)
Jak rodzilam syna to nie spałam ponad 24 godz ;) poród był krótki ale zaczął się akurat jak szłam spać a potem emocje nie pozwoliły na sen :)
U mnie jeszcze gorzej bo dzidzia ułożona jest teraz centralnie nóżkami w dół i serwuje mi kopniaczki w pęcherz także w nocy nawet po 5 razy wstaję ;)

U nas też szaro buro i ponuro. Ciągle pada.
Ja się gorzej czuję jak nic nie robię.
Wtedy mnie wszystko boli :D Dzisiaj energiczny dzień. Chyba we wszystkie gry graliśmy, puzzle układaliśmy, bawiliśmy się w starego niedźwiedzia, tańczyliśmy, wysprzątałam całą chatę i czuję się świetnie :p
Ruchy czuję już dosadnie i często ;)
Ja mojej córci zawsze sama robię kalendarz adwentowy. W tym roku już jest gotowy. Zawsze najfajniejsze jest to oczekiwanie.....i radość nawet z małej pierdółki. Mam ogromna skarpetę Mikołaja i tam zawsze czekają prezenty adwentowe :-) :) Mojemu mężowi w zeszłym roku kupiłam 24 małe buteleczki z alkoholem. Zapakowlam w swiateczne woreczki i on również przy losowaniu czuł podobna radość jak córcia :-D tylko, że córcia losowali prezencik rano a mąż wieczorem :-D
no wiesz, tak Męża rozpijać :D

Jak jak rodziłam syna to z 3 doby nie spałam. Czułam się jak zombie. Coś robiłam, ale jak we śnie. Masakra.

Na szczęście moje dzieci są łaskawe co do spania. Syn miał 2 miesiące i spał od 19:00 do 7:00. Córka zaczęła przesypiać noce jak miała 9 miesięcy :) Oby trzecie było łaskawe :)

@delicious co tak ostatnio milczysz?

No i dziś ja zaszalałam w biedronce te 2packi po 6zl wyszły a to body za 4,50zl
20181029_141824.jpg

Załączniki

• 20181029_141824.jpg
    20181029_141824.jpg
    91,5 KB · Wyświetleń: 316
Dziewczyny witam sie, jestem czerwcową mamą 2018.
Przepraszam, że tak z buta do Was wskakuje [emoji849]... i spamuje....ale mam nieużywany monitor oddechu baby sense 7...
Mój mąż przerażony po tym jak poczytał o sids, zakupił...
Nie zamontował, i tak leży w szafie nieużywany,...
Kosztował dużo i chce go sprzedać, dogadamy się z ceną.
Na gwarancji, kupiony w kwietniu tego roku.
Wybaczcie, że wyjeżdżam Wam na forum ale ogłaszam sie gdzie tylko sie da bo nie mam z tym monitorem co zrobić .. Moze któraś by chciała a nie ma kasy na nowy? A używany wiadomo, taki sprzęt strach kupować.
Bardzo sie polecam, gdyby coś- priv.
Już nie nagabuje, życzę Wam kobitki udanych porodów [emoji173]
Pozdrawiam cieplutko:)
Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 297
  • Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 300
  • Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 301
  • Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 296
No i dziś ja zaszalałam w biedronce te 2packi po 6zl wyszły a to body za 4,50zl Zobacz załącznik 911791
Jejku jakie ładne, też bym już kupiła. Ale nie znam płci, mój lekarz mówi dopiero gdy jest pewny na 100 % najczęściej na połówkowym.
Powiem wam że czuje już się lepiej, wyspałam się w końcu, zasnęłam po 9, a wstałam około 13 [emoji33][emoji33][emoji33] Ale czuje się lepiej, a to najważniejsze. Jadę zaraz na cmentarz do mojej misi. Jutro moje przyjaciółki wyciągają mnie do kina. Chyba mam ochotę iść, ale zależy jak będę się czuć, chociaż jutro ma być u nas cieplej więc może nie będzie źle, bo dziś to 8 stopni, ale chyba i tak wyjdę na jakiś spacer... krótki bo krótki Ale zawsze.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie [emoji8] ogromnie się cieszę, że was znalazłam i postanowiłam napisać [emoji6]

reklama
Do góry