reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

9 sierpnia. wtedy mialam 850[/QUOT. U mnie przy takich wartościach się podwajala jeszcze co 48 h, ale każdy organizm jest inny
9 sierpnia. wtedy mialam 850
9 sierpnia. wtedy mialam 850
Hmmm ja bym pojechała na IP sprawdzić czy ciąża żyje. Ewentualnie powtórzyć betę za dwa dni dokładnie, ale i tak ni będziesz miała jednoznacznej odpowiedzi. W tym tygodniu już powinno być widać serducho. Raczej nic innego nie jesteś w stanie teraz zrobić tak mi się wydaje

reklama
a wy dziewczyny sprawdzacie bete co jakis czas? jutro pojde niech mi zrobi usg bo nie wytrzymam
Ja sprawdzałam na początku ciazy :
2872 po 4 dniach 12 186 po 2 dniach 20399 i znowu po 1,5 dnia 30797 . Potem już nie badałam w ogóle bo było widać serducho i od tej pory już nie ma sensu badać bety. Ale powtarzam każdy organizm jest inny, ja miałam ogólnie dość szybkie i wysokie przyrosty, nie każdy musi reagować tak samo.

a wy dziewczyny sprawdzacie bete co jakis czas? jutro pojde niech mi zrobi usg bo nie wytrzymam
Ja w tej ciąży sprawdziłam raz dla potwierdzenia i potem po 48 h dla sprawdzenia przyrostu. Więcej nie mam zamiaru robić, czekam cierpliwie na wizytę.

W poprzedniej ciąży mi też słabo przyrastala więc Cię doskonale rozumiem [emoji19] Ale tak jak któraś tutaj napisała, każdy organizm inaczej ciąże znosi i kosmowka w różnych ilościach produkuje hcg.

reklama
Ja w tej ciąży sprawdziłam raz dla potwierdzenia i potem po 48 h dla sprawdzenia przyrostu. Więcej nie mam zamiaru robić, czekam cierpliwie na wizytę.

W poprzedniej ciąży mi też słabo przyrastala więc Cię doskonale rozumiem [emoji19] Ale tak jak któraś tutaj napisała, każdy organizm inaczej ciąże znosi i kosmowka w różnych ilościach produkuje hcg.

Tak, beta moze miec nizsze wartości w danym tygodniu, ale przyrost 48h powinien byc w normach. Tutaj przez 20 dni przyrost jest bardzo maly. Lepiej isc w takim przypadku do lekarza.

Do góry