reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

9 sierpnia. wtedy mialam 850[/QUOT. U mnie przy takich wartościach się podwajala jeszcze co 48 h, ale każdy organizm jest inny
9 sierpnia. wtedy mialam 850
9 sierpnia. wtedy mialam 850
Hmmm ja bym pojechała na IP sprawdzić czy ciąża żyje. Ewentualnie powtórzyć betę za dwa dni dokładnie, ale i tak ni będziesz miała jednoznacznej odpowiedzi. W tym tygodniu już powinno być widać serducho. Raczej nic innego nie jesteś w stanie teraz zrobić tak mi się wydaje

reklama
a wy dziewczyny sprawdzacie bete co jakis czas? jutro pojde niech mi zrobi usg bo nie wytrzymam
Ja sprawdzałam na początku ciazy :
2872 po 4 dniach 12 186 po 2 dniach 20399 i znowu po 1,5 dnia 30797 . Potem już nie badałam w ogóle bo było widać serducho i od tej pory już nie ma sensu badać bety. Ale powtarzam każdy organizm jest inny, ja miałam ogólnie dość szybkie i wysokie przyrosty, nie każdy musi reagować tak samo.

a wy dziewczyny sprawdzacie bete co jakis czas? jutro pojde niech mi zrobi usg bo nie wytrzymam
Ja w tej ciąży sprawdziłam raz dla potwierdzenia i potem po 48 h dla sprawdzenia przyrostu. Więcej nie mam zamiaru robić, czekam cierpliwie na wizytę.

W poprzedniej ciąży mi też słabo przyrastala więc Cię doskonale rozumiem [emoji19] Ale tak jak któraś tutaj napisała, każdy organizm inaczej ciąże znosi i kosmowka w różnych ilościach produkuje hcg.

reklama
Ja w tej ciąży sprawdziłam raz dla potwierdzenia i potem po 48 h dla sprawdzenia przyrostu. Więcej nie mam zamiaru robić, czekam cierpliwie na wizytę.

W poprzedniej ciąży mi też słabo przyrastala więc Cię doskonale rozumiem [emoji19] Ale tak jak któraś tutaj napisała, każdy organizm inaczej ciąże znosi i kosmowka w różnych ilościach produkuje hcg.

Tak, beta moze miec nizsze wartości w danym tygodniu, ale przyrost 48h powinien byc w normach. Tutaj przez 20 dni przyrost jest bardzo maly. Lepiej isc w takim przypadku do lekarza.

Do góry