reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Tak sie strasznie zdenerwowalam.. myslisz ze cos jest nie tak ? :(

Pozwolę sobie napisać jak było u mnie .pierwsza beta 186, kolejna po 10 dniach tylko 1700(tu już wiedziałam że coś za nisko ..)ostatnia po kolejnym tygodniu 2560(czy jakoś tak)... I niestety dobrych wieści nie miałam.lekarz też nie. Sprawdziłaby to na twoim miejscu jak najszybciej.

reklama
@liczba
Ja rzadko mroże bo są dania które po 2/3 dniach w lodowce są lepsze nawet niż na świerzo więc tak sie ratuje. Np w jeden dzień robię fasolke po bretońsku, żurek śląski i filety z piersi z kurczaka z marchewką i groszkiem na gęsto. W ten sposób w ten sam dzień jemy filety na swierzo, kolejnego dnia fasolke a następnego żurek, czwartego dnia czasami nawet cos zostaje i trzeba dorobić np dla dziecka cos innego i tyle. Jeden dzień w kuchni a kolejne 3 na kanapie:p

@liczba
Ja rzadko mroże bo są dania które po 2/3 dniach w lodowce są lepsze nawet niż na świerzo więc tak sie ratuje. Np w jeden dzień robię fasolke po bretońsku, żurek śląski i filety z piersi z kurczaka z marchewką i groszkiem na gęsto. W ten sposób w ten sam dzień jemy filety na swierzo, kolejnego dnia fasolke a następnego żurek, czwartego dnia czasami nawet cos zostaje i trzeba dorobić np dla dziecka cos innego i tyle. Jeden dzień w kuchni a kolejne 3 na kanapie:p

Ja kiedys spędziłam jeden dzien przy garach i polowa miesiaca wolne :D

Pozwolę sobie napisać jak było u mnie .pierwsza beta 186, kolejna po 10 dniach tylko 1700(tu już wiedziałam że coś za nisko ..)ostatnia po kolejnym tygodniu 2560(czy jakoś tak)... I niestety dobrych wieści nie miałam.lekarz też nie. Sprawdziłaby to na twoim miejscu jak najszybciej.

Jesli mozesz to powiedz.. ciaza obumarła? :( boje sie..

reklama
Do góry