Właśnie to miałam pisać, ja w diagnostyce na cito wynik miałam w godzinę a dopłata kosztowała 4 zł.
Wlasnie okolo godziny trwa pomiar w laboratorium i zaraz wynik. A koszt minimalny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie to miałam pisać, ja w diagnostyce na cito wynik miałam w godzinę a dopłata kosztowała 4 zł.
Ja dzisiaj byłam na szczęście nie było kolejki w labo i szybko mi poszło ale póki czegoś nie zjadlam to była makabra z nudnosciami..Ja jutro jadę na badania te podstawowe w ciąży-HIV i inne takie. Najgorsze ze jest tez glukoza wiec trzeba być na czczo, a teraz to wyjątkowo trudne, bo o ile normalnie nie mam mdłości to jak nie zjem od razu rano to jest nienajlepiej.
A kiedy robiłaś poprzednia betę?Cześć. Dziewczyny pomozcie. Pierwsza wizyte mam za tydzien. Licząc od daty OM jestem w 7t 2d. Dzis zrobilam sobie HCG i wynik mam 5900. Strasznie sie zdenerwowalam bo wedlug tych kalkulatorów na necie to mam wynik ponizej normy tzn slaby przyrost (22%). Sprawdzacie sobie hcg ?strasznie sie denerwuje.
A kiedy robiłaś poprzednia betę?
9 sierpnia. wtedy mialam 850
Idz na wizyte w tym tygodniu.