Heda
Fanka BB :)
Jakie miałaś przyrosty?Ja robiłam 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie miałaś przyrosty?Ja robiłam 3
Ja też mam problem by wyrwać się z domu. Musi starsza z maluchami zostac a ona śpi do południa [emoji6] no chyba że laski w wózek i do laboratorium.Ja nie robiłam tym razem bety chociaż w poprzednich ciazach tak. Tym razem stwierdzilam że sam test mi wystarczy. Ale jak zobaczyłam wczoraj ten maleńki 3mm pęcherzyk to zaczęłam mieć wątpliwości czy wszystko jest w porządku. W pierwszej ciąży na tym samym etapie pęcherzyk miał 8mm. W drugiej byłam później na usg i było już serduszko a w trzeciej też byłam na początku 6 tygodnia i też już był zarodek i serduszko. Dzisiaj mam 6t0d a tam tylko maleńki pęcherzyk a ja poza bólami podbrzusza nie mam innych objawów. Do tego nadal kp i oczywiście gin wczoraj kategorycznie kazał odstawić córkę [emoji52] a ja nie chce tego jeszcze robić. Ani ona ani ja nie jesteśmy na to gotowe. No i mam mętlik w głowie. Ale nic nie poradzę. Na bęte nawet nie mam jak pójść bo z 3 dzieci nie dam rady do laboratorium iść.
Ja nie robiłam tym razem bety chociaż w poprzednich ciazach tak. Tym razem stwierdzilam że sam test mi wystarczy. Ale jak zobaczyłam wczoraj ten maleńki 3mm pęcherzyk to zaczęłam mieć wątpliwości czy wszystko jest w porządku. W pierwszej ciąży na tym samym etapie pęcherzyk miał 8mm. W drugiej byłam później na usg i było już serduszko a w trzeciej też byłam na początku 6 tygodnia i też już był zarodek i serduszko. Dzisiaj mam 6t0d a tam tylko maleńki pęcherzyk a ja poza bólami podbrzusza nie mam innych objawów. Do tego nadal kp i oczywiście gin wczoraj kategorycznie kazał odstawić córkę [emoji52] a ja nie chce tego jeszcze robić. Ani ona ani ja nie jesteśmy na to gotowe. No i mam mętlik w głowie. Ale nic nie poradzę. Na bęte nawet nie mam jak pójść bo z 3 dzieci nie dam rady do laboratorium iść.
Dzien dobry [emoji846] dzisiaj na spokojnie moze za bardzo unioslam sie o glupi watek chyba hormony mi szaleja.
Dziewczyny co dzisiaj gotujecie bo ja mam czarna dziure..... Nie wiem co mi sie chce.
Jakie miałaś przyrosty?
Kiedy pierwsza robiłaś w którym dniu cyklu... Ja chyba jednak się wybiorę na kolejną a co tam....44, 126, 246 - beta co 48h