reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Po co robic problem tam gdzie go nie ma.
Sama zajrzalam na staraczki zanim zalozylam watek kwiecien 2019 i nie dalo sie tam wbic, jakas dziwna atmosfera, ciezko sie wbic do juz zzytej grupy, gdzie kazdy zna sytuacje forumowych kolezanek. Uwazam, ze takie czekanie wspolne na testowanie zbliza kobiety, daje czas do powiedzenia o sobie czegos wiecej oraz dajemy sobie tez wsparcie. Jest inaczej niz w sytuacji, gdy ktoras wpada tu nagle z pozytywnym testem (babeczki nie odbierzcie tego zle, bo jestescie mile widziane, wszystkie pozytywy ciesza!). Moim zdaniem wspolne oczekiwanie laczy! I ciesze sie, ze zalozylam ten watek troche wczesniej.
Dla mnie ktos sobie moze nawet i czerwcowki 2019 zakladac jezeli chce, bo to nie moja sprawa.

Tak masz racje kochana! Dlatego ciężko mi stąd wyjść bo sie zżyłam z tymi , które były na poczatku i razem czekałyśmy na objawy, testy i te wsparcia w staraniu <3
Przykro mi, ze nie zaszłam i nie mogę dzielić się z Wami , który tydzień i kiedy wizyta itd. Ale cieszę się z Waszych dwóch kresek , pierwszych wizyt i serduszek ;*

reklama
W ten sam sposób został założony wątek kwietniowek (jak jeszcze wszystkie były przed testowaniem) i myślę że nie jest to aż taki problem (A jeżeli jest to aniaslu pewnie da mi znać że go usunie i mamy poczekać z założeniem go [emoji6]) ale ja osobiście bardzo fajnie się czulam móc pisać z dziewczynami jeszcze przed testowaniem wiedząc że jest nas oczekujących więcej a nie chciałabym się wcinać w wątek "staraczki" [emoji6][emoji16]
I nie uważam żeby to było dziecinne [emoji28]

Racja kochana ! Dziecinne to jest robienie problemu z niczego, a nie zakładanie wątku dla kobiet , które chcą zajść w ciążę - starają się i wspierają się wzajemnie ;)
Jeśli będzie problem to go usunie aniaslu i tyle... Buźki ;*

Witajcie :) dołączam do kwietniowych mamusiek:) wczoraj Robiłam test(6 dni przed spodziewa miesiączka), bo czułam dziwne skurcze podbrzusza i ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam 2kreski. Blade ale są :)(wczoraj dwa, dziś rano kolejny ) poniżej zaliczę zdjęcie tych testów:) jesteśmy z narzeczonym w szoku, bo dopiero od jakiegoś miesiąca zaczęły się starania(i to też nie wielkie parcie na dzidziusia, tylko stwierdziliśmy że już po Malu czas, ale bez wielkiego planowania czy wyliczania dni kiedy mamy to robić) pojawiła się myśl będzie co ma być. A tu taka szybka niespodzianka :) pewnie większość kwietniowych mam jeszcze nie wie o tym, że spodziewają sie dziecka :) duzo Was tu jest?? Do. Lekarza wybieram się dopiero ok 22 sieprnia, bo póki co to za wcześnie. Myślicie, że warto iść w poniedziałek na badanie beta hcg? Pozdrawiam :)
Gratulacje:)

Dziewczyny :) u mnie poranne mdłości spełniają swoją nazwę. Drugi poranek kiedy oświadczam się sedesowi hahaha :) masakra. Zjadłam teraz ogórka i kanapkę z masełkiem żeby dupka i foliku nie brać na pusty żołądek i mam nadzieję że tego już nie oddam ;p co w takiej sytuacji jakbym po wzięciu dupka zwymiotowała? Mam znowu wziąć tabletkę? Któraś miała taką sytuację?

Hej, jestem wystraszona... Nie dość że pół nocy meczylam się z zatkanymi zatokami..to teraz mam lekkie plamienie... (taki śluz zabarwiony lekko kolorem różowym). Pomocy ... Może ktoś może mnie uspokoić? Teorytycxnie powinnam dostać dziś okres więc może to tylko plamienia z tego powodu?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, jestem wystraszona... Nie dość że pół nocy meczylam się z zatkanymi zatokami..to teraz mam lekkie plamienie... (taki śluz zabarwiony lekko kolorem różowym). Pomocy ... Może ktoś może mnie uspokoić?

Spokojnie :) dziewczyny gdzieś wcześniej pisały, że to przy rozwoju łożyska może tak się zdarzyć taki sluz zabarwiony krwią..

Do góry