Dżasta :)
Fanka BB :)
Po co robic problem tam gdzie go nie ma.
Sama zajrzalam na staraczki zanim zalozylam watek kwiecien 2019 i nie dalo sie tam wbic, jakas dziwna atmosfera, ciezko sie wbic do juz zzytej grupy, gdzie kazdy zna sytuacje forumowych kolezanek. Uwazam, ze takie czekanie wspolne na testowanie zbliza kobiety, daje czas do powiedzenia o sobie czegos wiecej oraz dajemy sobie tez wsparcie. Jest inaczej niz w sytuacji, gdy ktoras wpada tu nagle z pozytywnym testem (babeczki nie odbierzcie tego zle, bo jestescie mile widziane, wszystkie pozytywy ciesza!). Moim zdaniem wspolne oczekiwanie laczy! I ciesze sie, ze zalozylam ten watek troche wczesniej.
Dla mnie ktos sobie moze nawet i czerwcowki 2019 zakladac jezeli chce, bo to nie moja sprawa.
Tak masz racje kochana! Dlatego ciężko mi stąd wyjść bo sie zżyłam z tymi , które były na poczatku i razem czekałyśmy na objawy, testy i te wsparcia w staraniu <3
Przykro mi, ze nie zaszłam i nie mogę dzielić się z Wami , który tydzień i kiedy wizyta itd. Ale cieszę się z Waszych dwóch kresek , pierwszych wizyt i serduszek ;*