Magdalenams
Fanka BB :)
Ja też tetry sporo zuzylam bo robiła mi tak jak i tobie za wszystko a właściwie musliny z baby..ono.Ja poczekam z zakupami ciuszkowymi do 20tc jak już płeć będzie pewna na te 99%
A co do tetry to przy dziewczynkach miałam z 70 i wcale nie było ich za dużo. A to część leżała brudna a to część się suszyła a część była w użyciu laski mi bardzo ulewały a pieluszki były i do przykrycia i do wytarcia i pod główkę by pościeli nie prac 3 razy dziennie. Teraz nie kupuje to co zostało powinni starczyć.
Ja parę zakupów mam już za sobą, fotelik do auta i leżaczek tiny love udało się okazyjnie kupić więc już leżą i czekają na nowego właściciela.
Ja na początek mam wszystko bo nawet jakby była dziewucha to po synu mam różne kolory a w niebieskim też będzie jej ładnie dokupie tylko kiecki żeby ja ewentualnie wystroic. No a jak syn to będzie z głowy. Dokupie tylko pampersy bo nawet kosmetyki mam od syna.
A zacznę szykować wszystko tak żeby się do 32 tc mniej wiecej wyrobić. Jakby drugie miało robić niespodziankę jak syn
u mnie do porodu też tylko to. Reszta badań wpisana w kartę ciąży. A jak Cię biorą do szpitala to i tak robią podstawowe badania.U nas w szpitalu chcieli karte ciąży, oryginal grupy krwi i badania GBS.
Ja narazie mam wyniki badan, ze 3 kartki, 4 foty z usg i karte ciąży.