Magdalenams
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to mam zawsze taki porządek w dokumentach, że nie jest. I potrzebny taki segregator.Wejdź sobie na stronę mamyginekolog i obejrz sobie co jest środku,jak wygląda,jakie są zakładki itd.Podoba mi się,że wszystko jest posegregowane,opisane o badaniach prenatalnych I,II i III trymestru itd.Przynajmniej wszystko będzie w jednym miejscu.
Może wstaw i napisz coś więcej na wiesciach z wizyt? Jestem ciekawa tej fotki z rączką w buzi@liczba no to już dobry termin nasza dzidzia była bardzo ruchliwa stąd tylko przypuszczenia... najlepsze ujęcie na płycie jak trzyma rączkę w buzi i klepie się po głowie! A jak się obudził Dzidziuch to się przyciągał jak noworodek <3 i te chude nóżki i rączki... ohhh
Mam na płycie nagrane całe badanie <3 musiałabym włączyć na pc i zrobić screena jeszcze nie wstawiłam na forum żadnego zdjęcia, obsługuje na telefonie ktoś pokieruje jak?Może wstaw i napisz coś więcej na wiesciach z wizyt? Jestem ciekawa tej fotki z rączką w buzi
Robie tez pappa za namowa lekarza. Gdyby nie to,nie robilabym.Dziewczyny będę się zapisywać na USG prenatalne prywatnie, się obecnie kończę 10 tc. Robicie tylko USG ?
Nie wiem czy masz fb i jesteś na grupach, ale tam pełno nerwicowców. Sama jestem. I nie mam pojęcia skąd się to wzięło. Mam spokojne życie, udane małżeństwo, dzieci, ogólnie bez stresu. Może coś się z przeszłości odzywa. Albo jak to mówi moja przyjaciółka, jest za dobrze i się boję, że wszystko się rypnie...Mi od kilku dni lepiej, mam nadzieje ze tak zostanie. Mysle, ze w moim przypadku to nie jest nerwowe, chociaz napewno sie wtedy nasila, lecz przyczyna jest inna . Jeden lekarz kiedys podejrzewal jakas bakterie, ale one sa trudne do wykrycia. Moj organizm nawet na bol zeba reaguje rewolucja pokarmowa, wiec moze tak sie broni... Po antybiotykach zauwazylam, ze jest na jakis czas lepiej. Mam nadzieje, ze bedziesz miala spokoj z tym dziadostwem w ciazy i po rowniez !
Dziękuję, o 17:30.Trzymam kciuki żeby usg było idealne i daj koniecznie znać jutro po wizycie. Będziemy czekały. O której masz?
Dziewczyny mi wyskoczyly na piersiach pierwsze rozstępy! Fakt wieczorem mam jak balony i bolą ale żeby tak szybko ogólnie cała jestem w rozstepach po dojrzewaniu i pierwszym porodzie ale zszokowalo mnie to tempo!
17:30, także podobnie Też będę za Was trzymać kciuki. Musi być dobrze@Mujer jutro tez mam genetyczne, stres ogromny. Ty o ktorej ? Ja dopiero 18