reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Jak u was dziewczyny z zachciankami ciążowymi? Macie apetyt na coś konkretnego? Staracie się odżywiać zdrowo czy nie patrzycie na to?

Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartki :-D.
Ja mam sporo badań, kartę ciąży.. Zdjęcia z USG, grupę krwi... W poprzedniej ciąży miałam zwykła teczkę z pregny i wszystko mi się mieszało.. W końcu kupiłam segregator i miałam porządek, w szpitalu panie same wszystko znalazły [emoji23] nie ukrywam, że ja lubię takie pierdoły.. Kupiłam ten po 49 (teraz dostałam taki w prezencie [emoji23]).
Edit: ja mam ochotę na wszystko w sumie.. [emoji33] oprócz mielonego mięsa... [emoji23] staram się pilnować, różnie to wychodzi... Ostatnio wciąż za mną chodzi tortilla [emoji41]

Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartki :-D.

No ja samego tsh mam już trzy wyniki, a wszystkie mam na a4 wiec jak to zagniesz to zajmuje więcej miejsca :) plus te wszystkie badania z początku-zakaźne, morfologia. Do tego wyniki usg. Także niezła biblioteczka, do szpitala to na taczkach będę wiozła [emoji23]

Co do pieluch tetrowych w pierwszej ciąży miałam pokaźny zapas ;). W drugiej miałam może 5 sztuk, bo nie były mi potrzebne. Kiedy zaczynacie kupować? Ja oglądam ubranka dla dziewczynek i marzę, żeby się córeczka synkiem nie stała :-D.

reklama
Ode mnie w szpitalu też tylko grupę krwi chcieli.
Ja wszystkie badania mam on-line a wyniki USG w zwykłej teczce ale tego nie noszę ze sobą. Do takiego segregatora to nie wiem co bym miała wkładać...

Do góry