Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartki .Tez mam ta teczkę, ale nawet I trymestr się nie skończył a ona jest pełna [emoji85]
reklama
@Heda @delicious biore antybiotyk. Pewnie nastepne przed kolejna wizyta
Alcarin
Fanka BB :)
Ja mam sporo badań, kartę ciąży.. Zdjęcia z USG, grupę krwi... W poprzedniej ciąży miałam zwykła teczkę z pregny i wszystko mi się mieszało.. W końcu kupiłam segregator i miałam porządek, w szpitalu panie same wszystko znalazły [emoji23] nie ukrywam, że ja lubię takie pierdoły.. Kupiłam ten po 49 (teraz dostałam taki w prezencie [emoji23]).Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartki .
Edit: ja mam ochotę na wszystko w sumie.. [emoji33] oprócz mielonego mięsa... [emoji23] staram się pilnować, różnie to wychodzi... Ostatnio wciąż za mną chodzi tortilla [emoji41]
Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartki .
No ja samego tsh mam już trzy wyniki, a wszystkie mam na a4 wiec jak to zagniesz to zajmuje więcej miejsca plus te wszystkie badania z początku-zakaźne, morfologia. Do tego wyniki usg. Także niezła biblioteczka, do szpitala to na taczkach będę wiozła [emoji23]
No wlasnie tak myslalam, ze do szpitala wystarczy karta ciazy w ktorej sa wszystkie choroby zaznaczone i grupa krwi. Po co reszta wynikow.Ja do szpitala brałam tylko kartę ciąży i grupę krwi. Lekarz wpisywał wyniki w kartę.
reklama