reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja bym nie brała leków w ciąży na zwykły ból głowy. Jakbym miała gorączkę to wtedy tak. Mnie często boli głowa, ale czasami od pogody, czasami z głodu lub właśnie jak długo nie piłam. Zaczęłabym od szklanki wody tak jak któraś napisała, ewentualnie kawa itd.

Dobrze, u mnie jest lepiej już od 8 tygodnia. Nie zawsze jest idealnie, ale bez prówniania. A tobie już przeszły mdłości i wymioty?
Niestety to nie jest zwykły ból głowy. Z takim dałabym sobie radę. Przed ciąża miałam problem z migrenami i widzę że dziś problem powrócił [emoji853]

@Biegi93 ja czasami czuje takie klócie na jajnikach ale nic się nie dzieje. Moja gin mówi, że to może być od stresu.

Dziewczyny a macie jakieś dolegliwości brzuchowe ? W sensie jakieś kłucia, ciągniecie chwilowe bóle itp itd ? Czy kompletnie nic? Jeśli tak to czy one są codziennie czy pojawiają się raz na jakiś czas ? Ja mam właśnie tak ze cała sobotę np czułam kłucia i ciągniecie a np wczoraj i dzisiaj kompletnie nic, jakbym w ciazy nie była

@porcelana Sciskam :( Na pewno będziesz jeszcze cieszyła się swoim maluszkiem

Ja dziś wyjątkowo czułam ból brzucha w dole oraz plecy.Trochę się przestraszyłam,ale chwilę posiedziałam i przeszło.Macica się rozciąga,bo maluszek rośnie.Jeśli dobrze pamiętam,to w poprzedniej ciąży było tak samo.

Niestety nie da rady bym poszła do domu... muszę poczekać ż badaniem aż znajdę kogoś kto mi posiedzi z dziećmi. Jak się uda to może mama przyjedzie za tydzień albo małż wcześniej wolne weźmie... Zobaczymy. Na razie cukry mam w normie więc nie śpieszę się.
A to na spokojnie [emoji4] jak cukry masz w normie to mozesz poczekać

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja się czuję całkiem nieźle,ale.bez rewelacji.Jeszcze ta pogoda[emoji52].
Czy któraś z Was ma segregator ciążowy lub zamierza zamówić?
Ja mam ten od mamaginekolog. Póki co dużo z niego nie korzystałam bo doszedł kilka dni temu ale powoli kompletuje do środka wszystko [emoji4]

Ale jaja... wstałam rano, mąż zrobił mi śniadanko do łóżka posiedzialam chwilę na telefonie, on poszedł na siłkę, a ja znów zasnąłem... ! Jestem nieprzytomna, muszę zacząć się szykować bo na prenatalne jedziemy 100km a ja jestem jak trup... :szok:

reklama
Do góry