jejku, to uważajcie tam na siebie teraz!Oj... u nas od wczoraj są poważne ostrzeżenia przed potężnym orkanem, ktory ma przejść nad południową Norwegią.... Od kilku dni cały czas pada,wieje.... a dziś po prostu koniec świata! Wiatr przekraczał chwilami 20m/s. Wczoraj wychowawca z klasy córki odwołał zaplanowana na dzisiaj w szkole wycieczkę rowerową.... a około 21 dyrektor do każdego rodzica wysłał SMS z informacją o zagrożeniu - zapewnił, że wszytkie dzieci będą pod baczną opieką nauczycieli i nikt nie będzie dzisiaj wychodzić poza budynki szkolne na dwór.... świetlica szkolna , która normalnie jest otwarta chyba do 16:30 (albo 17) została dzisiaj zamknięta o 14 - tak jak dzieci skończyły lekcje. Nauczyciele jako ostatni opuścili szkołę i dyrektor napisał raport do rodziców z dzisiejszego dnia włącznie z podziękowaniami dla wszystkich rodziców za wyrozumiałość i za to, że zdecydowana większość odebrała dzisiaj dzieci osobiście.....
Mój mąż pracuje w firmie, która naprawia szkody dla ubezpieczalni....Od 2 tygodni mają zdjęte limity nadgodzin.... Były u nas powodzenie i trwa usuwanie strat u osób prywatnych..... Cały weekend są w stanie najwyższej gotowości ....
Pogoda nas tu nie rozpieszcza.... a noc dopiero nadchodzi....
Ja kiedyś mogłam jak Twój mąż leżeć godzinami bez ruchu na słońcu i trzaskać się na heban. A teraz??? Masakra... Czekałam na to ochłodzenie całe wakacje [emoji23] Taka wczesna jesień i wiosna to moje ulubione pory roku.
to możemy sobie podać rękę hehe
ja lubie właśnie jesień - nie musi być ciepła, byle nie padalo codziennie, no i wiosnę, ja jestem z 21 marca na pierwszy dzień wiosny się urodziłam, i uważam że właśnie wiosna jest super porą roku do rodzenia choć u nas ostatnio może zdarzyć się śnieg na Wielkanoc prędzej niż na Boże Narodzenie hihi ale jeśli jest fajna ciepła wiosna, nie ma upałów nie trzeba się męczyć z wielkim brzuchem na koniec, na pierwsze spacery też całkiem fajnie
więc wszystkie jesteśmy szczęściarami hehe