reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Oj... u nas od wczoraj są poważne ostrzeżenia przed potężnym orkanem, ktory ma przejść nad południową Norwegią.... Od kilku dni cały czas pada,wieje.... a dziś po prostu koniec świata! Wiatr przekraczał chwilami 20m/s. Wczoraj wychowawca z klasy córki odwołał zaplanowana na dzisiaj w szkole wycieczkę rowerową.... a około 21 dyrektor do każdego rodzica wysłał SMS z informacją o zagrożeniu - zapewnił, że wszytkie dzieci będą pod baczną opieką nauczycieli i nikt nie będzie dzisiaj wychodzić poza budynki szkolne na dwór.... świetlica szkolna , która normalnie jest otwarta chyba do 16:30 (albo 17) została dzisiaj zamknięta o 14 - tak jak dzieci skończyły lekcje. Nauczyciele jako ostatni opuścili szkołę i dyrektor napisał raport do rodziców z dzisiejszego dnia włącznie z podziękowaniami dla wszystkich rodziców za wyrozumiałość i za to, że zdecydowana większość odebrała dzisiaj dzieci osobiście.....
Mój mąż pracuje w firmie, która naprawia szkody dla ubezpieczalni....Od 2 tygodni mają zdjęte limity nadgodzin.... Były u nas powodzenie i trwa usuwanie strat u osób prywatnych..... Cały weekend są w stanie najwyższej gotowości ....
Pogoda nas tu nie rozpieszcza.... a noc dopiero nadchodzi....
jejku, to uważajcie tam na siebie teraz! ❤️

Ja kiedyś mogłam jak Twój mąż leżeć godzinami bez ruchu na słońcu i trzaskać się na heban. A teraz??? Masakra... Czekałam na to ochłodzenie całe wakacje [emoji23] Taka wczesna jesień i wiosna to moje ulubione pory roku.

to możemy sobie podać rękę hehe :D
ja lubie właśnie jesień - nie musi być ciepła, byle nie padalo codziennie, no i wiosnę, ja jestem z 21 marca na pierwszy dzień wiosny się urodziłam, i uważam że właśnie wiosna jest super porą roku do rodzenia :) choć u nas ostatnio może zdarzyć się śnieg na Wielkanoc prędzej niż na Boże Narodzenie hihi :D ale jeśli jest fajna ciepła wiosna, nie ma upałów nie trzeba się męczyć z wielkim brzuchem na koniec, na pierwsze spacery też całkiem fajnie :)
więc wszystkie jesteśmy szczęściarami hehe :):)

reklama
Dziewczyny, jak u Was pogoda? U mnie pod Poznaniem pada i wieje strasznie... Wyłączyli prąd a jestem sama w domu i leżę w łóżku pod kołdrą, bo coś mnie głowa pobolewa od popołudnia. A najgorsze jest to, że mam tylko 10% baterii w telefonie [emoji24]
U nas w łódzkim dzisiaj było 25 stopni w cieniu. Teraz wieje i chyba przywieje zimno i deszcz. Ja też nie cierpię upałów. Nienawidzę się opalać! Uwielbiam jesień i zimę. Tylko żeby jeszcze były bez tygodniowego deszczu albo pluchy to idealnie. Wolę się ubrać na cebulkę bo przy 30 stopniach w cieniu bardziej niż do majtek się nie rozbiore a ulgi nie ma...

U nas w łódzkim dzisiaj było 25 stopni w cieniu. Teraz wieje i chyba przywieje zimno i deszcz. Ja też nie cierpię upałów. Nienawidzę się opalać! Uwielbiam jesień i zimę. Tylko żeby jeszcze były bez tygodniowego deszczu albo pluchy to idealnie. Wolę się ubrać na cebulkę bo przy 30 stopniach w cieniu bardziej niż do majtek się nie rozbiore a ulgi nie ma...
Potwierdzam dzisiejsza temperature w łódzkim [emoji6][emoji23]
Na szczęście słyszę że wieje wiatr- chyba zimny by mi się tak wychodziło mieszkanie że obudziłam się z zimna i musiałam wstać pozamykac wszystkie okna... także ochłodzenie od jutra jak nic.

jutro wkoncu upragnione ochlodzenie, 20 stopni a następne dni po 18,16,15.. Dolny Śląsk. mój mąż jak widzi jak się cieszę to patrzy na mnie takim wilczym wzrokiem, bo on z kolei mógłby na takim słońcu leżeć jak jaszczurka i się smażyć cały dzień :D
ja to nawet w cieniu się rozplywam ehh..
ale w tym roku już latu podziękujęmy!! :D
Niestety ja na to ochłodzenie muszę czekać do przyszłego tygodnia jeśli w ogóle się sprawdzi podawana pogoda, cały weekend jeszcze będzie smażyć.
@Ewunia1981 uwazajcie na siebie w te ulewy i wiatry
@Kapturek1 trzymam kciuki :)

reklama
Do góry