Ola124
Fanka BB :)
Z jakich okolic jesteś?
Okolice trojmiasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakich okolic jesteś?
Myślę że dużo dziewczyn pisze na obu wątkach więc nie przejmujcie się dziewczynyJa tez tu jestem wiec luzik sama nie będziesz myśle ze jeszcze wiele dziewczyn tu jest a nie tylko na zamkniętym, ja akurat w sprawach komplikacji nie pomogę, mogę podtrzymać na duchu! Bo u mnie wszystko gra oprócz tego ze siada mi kręgosłup i chodze na masaże
Myślę że dużo dziewczyn pisze na obu wątkach więc nie przejmujcie się dziewczyny
U mnie z dolegliwości to najbardziej doskwieraja pachwiny, po całym dniu albo w nocy.
Mam to samo no i te plecy znowu je od wczoraj czuje do tego pachwiny i jeszcze krocze ...no, i zaczyna się era staruszkowania, co się schyle po jakiś okruszek lub co innego, to jest zwolnione tempo, plus ciche 'ehh'
Mam to samo no i te plecy znowu je od wczoraj czuje do tego pachwiny i jeszcze krocze ...
A powiedz, jaki masaż jest bezpieczny na tym etapie? Bo ja przed ciąża już miałam trochę problemów i czasem korzystałam z masazy i duża ulgę przynosiły, a teraz to sobie tak marzę żeby mi się znowu przydał, ale bardzo się boję, że masaz okolic krzyża to może jakieś skurcze wywołać... jakbym wiedziała czego unikać to nawet i męża bym mogła poprosić, ale wlasnie nie wiem jak taki masaż ma wyglądać dla ciezarnejJa tez tu jestem wiec luzik sama nie będziesz myśle ze jeszcze wiele dziewczyn tu jest a nie tylko na zamkniętym, ja akurat w sprawach komplikacji nie pomogę, mogę podtrzymać na duchu! Bo u mnie wszystko gra oprócz tego ze siada mi kręgosłup i chodze na masaże
A powiedz, jaki masaż jest bezpieczny na tym etapie? Bo ja przed ciąża już miałam trochę problemów i czasem korzystałam z masazy i duża ulgę przynosiły, a teraz to sobie tak marzę żeby mi się znowu przydał, ale bardzo się boję, że masaz okolic krzyża to może jakieś skurcze wywołać... jakbym wiedziała czego unikać to nawet i męża bym mogła poprosić, ale wlasnie nie wiem jak taki masaż ma wyglądać dla ciezarnej