reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
@Martita876 widzę że spać nie możesz?
A ja bym pospała [emoji57][emoji57] nawet do 12...
Ale... zostałam exmitowana z własnego łóżka przez 2 bestje.... Niby wyglądają jak aniołki a jak już wlezą do łóżka do nie ma szans by się ich pozbyć nim się wyspią...
Mówię wam... zrezygnujcie z posiadania dzieci to złoooo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]

@Martita876 widzę że spać nie możesz?
A ja bym pospała [emoji57][emoji57] nawet do 12...
Ale... zostałam exmitowana z własnego łóżka przez 2 bestje.... Niby wyglądają jak aniołki a jak już wlezą do łóżka do nie ma szans by się ich pozbyć nim się wyspią...
Mówię wam... zrezygnujcie z posiadania dzieci to złoooo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]

Heheh ja już syna do szkoły wyprawić i zawieźć musiałam wiec u mnie codziennie wczesna pobudka [emoji27]

Mój synek sie tak rozleniwil przez święta ze do przedszkola na 9 muszę go budzić. Od zawsze wstawał sam ok 7, a teraz kolejny dzień juz po 8 a on spał w najlepsze:p

reklama
dokładnie jak liczba pisze:)
chociaż niektóre po nowym roku ruszają z kompletowaniem :)
mi zostało tylko do kupienia, kosz na pieluszki, na brudne ubranka, termometr, płyn do ubranek i w zasadzie wszystko mam, no dla siebie jeszcze drugi stanik do karmienia :)

Do góry