Hejooo
Dopiero teraz was doczytuje, bo u mnie dzisiaj prawie cały dzień pracowity czyt. uszka i pierogi wyprodukowane
Dziękuje Wam ślicznie za rady odnośnie kaszlu. Noc nie była już tak męcząca. Nawilżam powietrze w pokoju przed snem tak jak pisałyście, syropki też w użyciu. Myślę, że inhalacje też sporo dają bo dzisiaj już jest super w porównaniu do wczorajszego. Jednak Syn osłabiony bo nawet w ciągu dnia spał co nigdy w życiu Mu się nie zdarza. Rano też pospał aż do 9. Co jest dla mnie totalnym szokiem bo od kiedy pamiętam wstaje o 6 !!! Czujecie to ? Ma 6 lat i może dłużej jak do 6 godziny pospał raptem z 4-5 razy? I to własnie przy chorobie... Wszyscy doradzają, żeby kłaść Go później spać. No okej nie raz szedł spać nawet i po 23 po jakiejś imprezie czy po prostu gdzieś byliśmy ale to kompletnie nic nie zmieniło. Punkt 6 a czasami nawet i przed wstaje. Czasem doprowadzało mnie to do szału zwłaszcza, że do pracy chodziłam na 5 więc o 4 wstawałam przez cały tydzień a w weekend lubiłam pospać dłużej... Jak się jeszcze zabawił do tej 7 czy 8 i mogłam jeszcze zmrużyć oko to było fajnie. A jak tak od 6 szalał żeby wstać, bo śniadanko, bo trzeba się z Nim bawić, bo On już na podwórko pójdzie to wyobraźcie sobie moją minę
Ja robię syrop z cebuli ale łączony z cytrynką, pomarańczą, czosnkiem, miodem i imbirem. Taki jak tutaj dziewczyny kiedyś podawały tylko jeszcze dodatkowo daję cebule bo moje dziecię nie chce z samej cebuli
Nie wiem czy widziałaś ale są takie foremki do robienia uszek. Na raz robisz 37 sztuk. Tylko koniecznie musi być metalowa bo te plastikowe to nie to samo. Dzisiaj w ciągu 3 godzin naklepałam ponad 500 szt
Połowę z grzybami na wigilię a połowę z mięskiem na któryś dzień świąt
A ząbki masz zdrowe ? Podwyższone CRP może być także od zepsutego zęba. Który nie boli a w środku może coś się w nim dziać. Organizm walczy nawet z takimi infekcjami.
Do dziewczyn , które chodzą do poradni diabetologicznej...
Zarejestrowałam się dzisiaj w końcu na przyszły tydzień. Pani coś wspomniała żeby zabrać badania, pilnować diety i poczytać w necie jakiś portal dla kobiet ciężarnych z cukrzycą ? Nie dopytałam w sumie o nic bo pierwsza moja myśl to badania pewnie te ciążowe, które ostatnio robiłam, dieta zdrowa bez żadnych zbędnych produktów i portal znajdę w google.
Dobrze pomyślałam czy to było by za proste ?
Może Wy się bardziej orientujecie i wyjaśnicie o co chodziło pielęgniarce?