Hejooo
Dopiero teraz was doczytuje, bo u mnie dzisiaj prawie cały dzień pracowity czyt. uszka i pierogi wyprodukowane [emoji14]
Dziękuje Wam ślicznie za rady odnośnie kaszlu. Noc nie była już tak męcząca. Nawilżam powietrze w pokoju przed snem tak jak pisałyście, syropki też w użyciu. Myślę, że inhalacje też sporo dają bo dzisiaj już jest super w porównaniu do wczorajszego. Jednak Syn osłabiony bo nawet w ciągu dnia spał co nigdy w życiu Mu się nie zdarza. Rano też pospał aż do 9. Co jest dla mnie totalnym szokiem bo od kiedy pamiętam wstaje o 6 !!! Czujecie to ? Ma 6 lat i może dłużej jak do 6 godziny pospał raptem z 4-5 razy? I to własnie przy chorobie... Wszyscy doradzają, żeby kłaść Go później spać. No okej nie raz szedł spać nawet i po 23 po jakiejś imprezie czy po prostu gdzieś byliśmy ale to kompletnie nic nie zmieniło. Punkt 6 a czasami nawet i przed wstaje. Czasem doprowadzało mnie to do szału zwłaszcza, że do pracy chodziłam na 5 więc o 4 wstawałam przez cały tydzień a w weekend lubiłam pospać dłużej... Jak się jeszcze zabawił do tej 7 czy 8 i mogłam jeszcze zmrużyć oko to było fajnie. A jak tak od 6 szalał żeby wstać, bo śniadanko, bo trzeba się z Nim bawić, bo On już na podwórko pójdzie to wyobraźcie sobie moją minę [emoji14]
Ja robię syrop z cebuli ale łączony z cytrynką, pomarańczą, czosnkiem, miodem i imbirem. Taki jak tutaj dziewczyny kiedyś podawały tylko jeszcze dodatkowo daję cebule bo moje dziecię nie chce z samej cebuli [emoji14]
Nie wiem czy widziałaś ale są takie foremki do robienia uszek. Na raz robisz 37 sztuk. Tylko koniecznie musi być metalowa bo te plastikowe to nie to samo. Dzisiaj w ciągu 3 godzin naklepałam ponad 500 szt
Połowę z grzybami na wigilię a połowę z mięskiem na któryś dzień świąt
A ząbki masz zdrowe ? Podwyższone CRP może być także od zepsutego zęba. Który nie boli a w środku może coś się w nim dziać. Organizm walczy nawet z takimi infekcjami.
Do dziewczyn , które chodzą do poradni diabetologicznej...
Zarejestrowałam się dzisiaj w końcu na przyszły tydzień. Pani coś wspomniała żeby zabrać badania, pilnować diety i poczytać w necie jakiś portal dla kobiet ciężarnych z cukrzycą ? Nie dopytałam w sumie o nic bo pierwsza moja myśl to badania pewnie te ciążowe, które ostatnio robiłam, dieta zdrowa bez żadnych zbędnych produktów i portal znajdę w google.
Dobrze pomyślałam czy to było by za proste ? [emoji14] Może Wy się bardziej orientujecie i wyjaśnicie o co chodziło pielęgniarce?