reklama
Alcarin
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Staram się tutaj zaglądać możliwie często. Mi też ciężko się wbić w wątek. Synek jest teraz bardziej wymagający. Do tego mieliśmy problem ze szczepieniami - w przychodni babka pomyliła szczepionki i podała nie tą co trzeba. Zmieniłam już pediatrę i przychodnie, bo to co tam się działo to parodia... Szkoda słów..
Poza tym ja czekam na 7 listopada, jak na szpilkach - mam wtedy wizytę.. boję się o tą moją paskudna szyjkę i łożysko...
Cieszę się, że tutaj u Was wszystko ok.
Poza tym ja czekam na 7 listopada, jak na szpilkach - mam wtedy wizytę.. boję się o tą moją paskudna szyjkę i łożysko...
Blondie
Pewnie nieprzyjemne, ale po co aiedziex i raz na rok sie odezwac, gdzie ekipa mogła sie zgrac i zaprzyjaznicTylko nigdy nie jest sie na bieżąco Po porodzie jak poznikalysmy z poprzedniego wątku to nas dziewczyny pousuwaly... średnio przyjemne to było...
Blondie
Musze poszperac w karcie poprzedniej ciazy, zobaczejak bylo zcoreczkaJa tam jestem szczupła ale ruchów nie czuję. Dzisiaj 16+3 brzuch też taki sobie. Rano go słabo widać ale wieczorem już wywala. U mnie problemy z zatwardzeniem bez zmian. Jak nie pomogę śliwkami to jest tragedia.
2 tyg temu to już dawno i nieprawda teraz dzidziek tak szybko rośnie więc pewnie dużo przybrało maleństwo na polowkowych powinny chyba ok 1 kg ważyć tak? Muszę o tym poczytać.
Blondie
Juz w poniedzialrk? Ktory masz tc?Ja mam w poniedziałek połówkowe to wam powiem jak to dokładnie wyglada i ile powinno ważyć i mierzyć
Blondie
Jeju i co z synkiem? Co mieli podac, a co podali? Straszne...Hej dziewczyny! Staram się tutaj zaglądać możliwie często. Mi też ciężko się wbić w wątek. Synek jest teraz bardziej wymagający. Do tego mieliśmy problem ze szczepieniami - w przychodni babka pomyliła szczepionki i podała nie tą co trzeba. Zmieniłam już pediatrę i przychodnie, bo to co tam się działo to parodia... Szkoda słów..
Magdalenams
Ech syna niedawno rodzilam i już mało pamiętam pół kilo to też kawał człowiekaNa połówkowych około 500 g.
Ja chyba zaczynam coś czuć w brzuchu, takie jakby łaskotanie od środka. Chociaż możliwe tez ze to jelita [emoji23]
Biegi93
Dzisiaj 18+1Juz w poniedzialrk? Ktory masz tc?
Alcarin
Wszystko ok niby. Szczepiłam go od początku platynymi pneumokokami a podali te zwykłe, które są całkiem na innych białkach... Do tego nie chciałam go jednocześnie szczepić na mmr ale pediatra mnie tak opiep...a że szkoda słów. Niby można to łączyć więc o to się bardzo nie spieralam ale to jak do mnie podeszła i jej zachowanie.. Tragedia.. Do tego ta pomyłka. Pediatry i pielęgniarki. Żadna nie zwróciła uwagi a przy badaniu mówiłam że jest tymi płatnymi szczepiony. Ogólnie pomiary i badanie zrobiły tak że mogłabym je spokojnie zaskarżyć... Na koniec stwierdziły ze nic takiego się przecież nie stało. Już konsultowalam się z innymi pediatra i faktycznie tragedii nie ma, ale za 2msc muszę go zaczepić tym czym powinien być szczepiony teraz...Jeju i co z synkiem? Co mieli podac, a co podali? Straszne...
No i synek momentalnie miał 39 a nigdy gorączka nie reagował na szczepionia, do tego siniak i opuchlizna na udzie. Wiem, że to normalne i się zdarza, ale kurde... Sam fakt, jak one nas "obsłużyły"...
reklama
Blondie
Podwójny stres dla Ciebie i dziecka :/ ja tez nie chcialam laczyc mmr i pneumo, a wmusili jedno i drugie.. Współczuję przezycWszystko ok niby. Szczepiłam go od początku platynymi pneumokokami a podali te zwykłe, które są całkiem na innych białkach... Do tego nie chciałam go jednocześnie szczepić na mmr ale pediatra mnie tak opiep...a że szkoda słów. Niby można to łączyć więc o to się bardzo nie spieralam ale to jak do mnie podeszła i jej zachowanie.. Tragedia.. Do tego ta pomyłka. Pediatry i pielęgniarki. Żadna nie zwróciła uwagi a przy badaniu mówiłam że jest tymi płatnymi szczepiony. Ogólnie pomiary i badanie zrobiły tak że mogłabym je spokojnie zaskarżyć... Na koniec stwierdziły ze nic takiego się przecież nie stało. Już konsultowalam się z innymi pediatra i faktycznie tragedii nie ma, ale za 2msc muszę go zaczepić tym czym powinien być szczepiony teraz...
No i synek momentalnie miał 39 a nigdy gorączka nie reagował na szczepionia, do tego siniak i opuchlizna na udzie. Wiem, że to normalne i się zdarza, ale kurde... Sam fakt, jak one nas "obsłużyły"...
Nadal cycujesz?