Magdalenams
Fanka BB :)
Właśnie dziewczyny wpisujcie się w wiesciach z wizyt. Pewnie macie jakieś wymiary maluszków itp. Można sobie wyobrazić jakie to maleństwo jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawie 2 tygodnie temu bylo u mnie 190gWłaśnie dziewczyny wpisujcie się w wiesciach z wizyt. Pewnie macie jakieś wymiary maluszków itp. Można sobie wyobrazić jakie to maleństwo jest
A właśnie napisz tylko co u Ciebie i maluszka nie trzeba tu referatów ale tak poprostu można pogadać o pierdolach, poradzić albo się wygadać.Mujer bo ciężko się tu wbic w wątek jak ma się drugiego babla a produkujecie tyle postów wchodzę raz na parę dni i okiem rzucę tylko na ostatnie strony albo zdjecia i mniej więcej co tam słychać ale no o czym tu pisać...
Ja tam jestem szczupła ale ruchów nie czuję. Dzisiaj 16+3 brzuch też taki sobie. Rano go słabo widać ale wieczorem już wywala. U mnie problemy z zatwardzeniem bez zmian. Jak nie pomogę śliwkami to jest tragedia.Cześć dziewczyny ja jeszcze nic nie czuje... Nie należę do szczupłych może to dlatego zaczynam 17 tydzień. Od wczoraj trochę boli mnie brzuch.. Znowu problemy z WC...
2 tyg temu to już dawno i nieprawda teraz dzidziek tak szybko rośnie więc pewnie dużo przybrało maleństwo na polowkowych powinny chyba ok 1 kg ważyć tak? Muszę o tym poczytać.Prawie 2 tygodnie temu bylo u mnie 190g
Ja tam jestem szczupła ale ruchów nie czuję. Dzisiaj 16+3 brzuch też taki sobie. Rano go słabo widać ale wieczorem już wywala. U mnie problemy z zatwardzeniem bez zmian. Jak nie pomogę śliwkami to jest tragedia.
2 tyg temu to już dawno i nieprawda teraz dzidziek tak szybko rośnie więc pewnie dużo przybrało maleństwo na polowkowych powinny chyba ok 1 kg ważyć tak? Muszę o tym poczytać.