reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja na razie tylko sobie tak obczajam co mi sie podoba, xo, bym chciala i wgl ale mysle ze zaczne kupować po nowym roku, szybciej raczej nie.
Dzisiaj dotarła do, mnie paczka startowa z bebilo z przytulanka sensoryczna dla malucha :) mozecie sie zerejestrowac u nich na stronie to tez do was dojdzie;) najbardziej spodobała mi sie teczka, taka fajna akurat na moje wszystkie wyniki Bobo [emoji16]

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Bebilo? Czy bebilon?

reklama
Ja już 13tc zaczęłam i dalej nie mam mocy [emoji23] Miałam tyyyyle planów na dzisiaj, a udało mi się umyć naczynia "na raty", bo co chwile mi się słabo robiło [emoji58] I teraz leeeeżę [emoji23]

ckai43r886icswaj.png
U mnie dziś z mocą...hmmm szkoda gadać. Cały dzień leżę, będę miała dupę jak naleśnik jak jeszcze z miesiąc tak będzie... ledwo psa do ogródka wypuściłam. Dziś lekkie zawroty głowy mam...ale może to właśnie od tego leżenia! Błędne koło :sad:

Super że po wizytach wszystko ok. cieszę się że same dobre wieści!! Oby tak do końca i później będziemy dzielić się fotkami naszych już wyklutych bobasków :tak:

O dokladnie tak mi wszyscy mowili
Mialam kilka w roz 56 i wiekszosc 62 68 a corcia urodzila sie za wczesnie, 48cm. Wszystko bylo na nia za duze. Nie mialam jej w co ubrac. Musielismy na szybko kombinowac i szukac ubranek dla wczesniakow...
Ale sama przyznaj że to rzadkość by urodzić aż tak malutkie dziecko. A w te 56 wcześniej czy później ubrałaś.

U mnie dziś z mocą...hmmm szkoda gadać. Cały dzień leżę, będę miała dupę jak naleśnik jak jeszcze z miesiąc tak będzie... ledwo psa do ogródka wypuściłam. Dziś lekkie zawroty głowy mam...ale może to właśnie od tego leżenia! Błędne koło :sad:

Mi pomogło wyjście na dwór. Może poleż na ogródku na jakimś leżaku? U mnie jest dziś super pogoda.

U mnie z moca rano byl problem, potem jak wstalam to juz jakoś poszło;) jest troszke lepiej ale dupy nie urywa; p
Gratuluje, super wiesci!!!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ale sama przyznaj że to rzadkość by urodzić aż tak malutkie dziecko. A w te 56 wcześniej czy później ubrałaś.
Pewnie ale nie kazde dziecko rodzi sie 4kg i nie potrzebuje od razu ubranek na 62 czy 68 wiec lepiej miec kilka tych 50-56. A maluchy z waga 2.5-3kg to nie rzadkość, roznica 1kg czy 1.5kg na takim malenstwie jest ogromna

reklama
Do góry