reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Oj dziewczyny znowu napisałyście tyle ze ciężko nadrobić , zrobię to po obiadku :)
Dziś na wizycie dowiedziałam się ze wszystko bardzo dobrze, mała "kijaneczka" ma wielkość idealna na 11 tydzień, serce bije prawidłowo miarowo :)
Brykała i ruszała szczęką : D jak by coś mówiła . Wzruszyłam się, mąż też :)
Przez te problemy z oddychaniem mam przykazane mierzenie 3 razy dziennie ciśnienia, jak nie ustana to do kardiologa . Zaraz wrzucę zdjęcie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Szał kupowania :) Jeśli mogę coś zasugerować nie kupuj za dużo jednego rozmiaru. Niewiele 56 (powiedzmy 6 sztuk) a więcej 62, 68. I pamiętaj o tym że gdy będziesz już ubierać te większe rozmiary będzie lato.
Jak ja bym już chciała znać płeć :)

oj no pewnie, że nie bede aż tak szaleć :D też moze sie okazać, że bede miec mega dużą dzidzie i te najmniejsze nie zdadzą w ogóle egzaminu :D póki co to i tak przewage wiekszych zaobserwowalam w sklepach.. czy to w ciuchu czy w pepco... fakt bylo w pepco pare malutkich ciuszkow i takich slodkich i juz mialam w łakach rózowe spiochy i rozowy kombinezon <3 bo tak bardzo chce córe :D a one byly takie pięęęękne no ale powstrzymalam sie :D te z secondhandu są ciut wieksze wiec pewnie bedą musialy poczekać aż bobo podrosnie :D ale już musialam coś kuuupić :D

Szał kupowania :) Jeśli mogę coś zasugerować nie kupuj za dużo jednego rozmiaru. Niewiele 56 (powiedzmy 6 sztuk) a więcej 62, 68. I pamiętaj o tym że gdy będziesz już ubierać te większe rozmiary będzie lato.
Jak ja bym już chciała znać płeć :)

O dokladnie tak mi wszyscy mowili
Mialam kilka w roz 56 i wiekszosc 62 68 a corcia urodzila sie za wczesnie, 48cm. Wszystko bylo na nia za duze. Nie mialam jej w co ubrac. Musielismy na szybko kombinowac i szukac ubranek dla wczesniakow...

Teścia mam superrrrr tesciowa? Moze lepiej bez komentarza zostawie. [emoji13] moi rodzice dla wnuków są najwspanialszymi dziadkami... Ale niestety do, nich troche daleko .

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

hmm mojego faceta tata nie żyje, a moja przyszła teściowa hmm... xD no raczej nie jest tą wymarzoną... ale też nie taką z kawałów... ogólnie jest moim zdaniem nieodpowiedzialna bardzo jak na 50kilkuletnią kobiete... :| czasami kupuje jakies pierdoły albo idzie sobie zrobić paznokcie ( bo ma taką chorą płytke paznokcia,że musi miec hybrydy) zapominając opłacic rachunków :/ ogólnie nie pracuje albo pracuje bardzooo sezonowo... jest z wykształcenia terapeutą/pedagogiem i jest po studiach z teatrologii wiec znalezienie sobie pracy w jakims sklepie zeby utrzymac siebie i mlodszego 15letniego brata mojego faceta to nie jej standardy...w koncu jest kobietą z wyzszym wykształceniem oh ah...woli nic nie robic i doić kase od babci mojego faceta, która w wieku ponad 70 paru lat nadal pracuje w Kanadzie... ogólnie kiedys gdy moj facet dał jej kasę na dzien dziecka zeby kupila cos swojej wnuczce - córce jego brata to ona wlasnie zrobiła sobie paznokcie za te pieniadze bo UPS zapomniala o dziecku.. ogólnie nie wyobrazam sobie jak kobieta, która odchowała 4 dzieci i ma juz 4 wnuków może być tak próżna... nie miesci mi sie to w glowie... mimo, że ona mnie bardzo lubi to ja za nią no cóż.. nie przepadam przez te jej takie zachowania :/ i wiem, że pomoc z niej bedzie żadna.. a dziecka pod jej opieką zostawić bym nie chciała...

sorry za esej znów... ale jak juz mam cos do napisania na jakis temat to nie ma przepros.. xD a to i tak w duzym skrocie bo moglabym jeszcze wiele napisac...

reklama
Do góry