reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

instrukcja.jpg
Cześć Dziewczyny :) Chilli dziękuję za zaproszenie...ale próbuje od wczoraj Was znaleźć i bez efektów ...jak wchodzę w ten link na zaproszeniu, to mnie odsyła do jakiegoś tematu "piersi" :) wiec to na pewno nie Wy:)...A korzystając z innych Waszych wcześniejszych instrukcji, tez coś mi nie wychodzi...hmm...może coś doradźcie? Albo wyślijcie proszę jeszcze raz to zaproszenie, to może teraz zaskoczy. ..sorki za problem i będę wdzięczna za pomoc :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Zaproszenie cały czas jest wysłane... tutaj masz link:
https://www.babyboom.pl/forum/temat/kwietniowe-mamy-2017-forum.80503/ (działa bo sprawdzałam;p)
musisz sie zalogować i zacząć obserwować to forum to zaczną wyskakiwac Ci powiadomienia. :)
W zaznaczonym miejscu musisz kliknąc po zalogowaniu.
Ja juz obserwuje temat stad jest "przestan obserwowac" u CIebie bedzie "Zacznij":)

Załączniki

• instrukcja.jpg
    instrukcja.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 1 162
reklama
Czesc dziewczyny. Jestem w 12tc 5dni. To moja pierwsza ciaza. Termin porodu mam na 22 kwietnia. Bedzie mi milo z wami pisac i poczytac jak sobie radzicie w tym wspanialym oczekwianiu na dziecko ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny. Jestem w 12tc 5dni. To moja pierwsza ciaza. Termin porodu mam na 22 kwietnia. Bedzie mi milo z wami pisac i poczytac jak sobie radzicie w tym wspanialym oczekwianiu na dziecko ;)

Ps. Wiem, ze juz 100 razy pisalyscie ale jak dodac sie do zamknietej grupy? Kilkam w link do forum, ale mam brak uprawnien.

Moze podpowiesz jak...? Bo ja dalej nie wiem
Jesli masz zainstalowana aplikacje, wejdz w grupy, nastepnie kliknij zaloz konto i sie zaloguj. Wyszukaj tematu kwietniowe mamy 2017 tam zaladuje ci sie lista watkow, kliknij zaladuj wiecej historii i tam powinien byc temat kwietniowe mamy 2017 - forum. Dolacz i zacznij obserwowac.

Pisalam nazwy z pamieci wiem mam nadzieje ze nie pokrecilam. Daj znac czy sie udalo [emoji6]

oar890bveigg0buy.png

reklama
Do góry