reklama
Ninka86
Fanka BB :)
Wiem że moja siostra często je ma i wypróbowała prawie wszystkiego... najbezpieczniejsze byłoby płukanie jamy ustnej wywarem z szałwii ale myślę że w małych ilościach maść Dezaftan albo jak moja siostra twierdzi najskuteczniejsza Solcoseryl nie zaszkodzą... ale zapytaj najlepiej w aptece...Dziewczyny co na afte w ciąży? wyszla mi na dziąśle i strasznie boli, jak myje zeby to mam lzy w oczach, nie moge jesc tamta stroną i nawet jak dotknę językiem to boli
Ninka86
Ojej chory mężczyzna to oznacza chorę dziecko... współczuję tobie...Ale mam dzisiaj dzień do bani. Sajgon w domu a ja nie mam weny na nic. Do tego chory mąż mnie dobija swoim jęczeniem. Ma 37 i 2 i umiera. Zaraz go chyba walne patelnią.
Mój do pracy poszedł więc mogę poleniuchować zanim wróci...
salatkaOwocowa
To musi byc straszne jak tak jeczy[emoji5]Ale mam dzisiaj dzień do bani. Sajgon w domu a ja nie mam weny na nic. Do tego chory mąż mnie dobija swoim jęczeniem. Ma 37 i 2 i umiera. Zaraz go chyba walne patelnią.
Ja dzis mialam koszmarna moc. Corka sie obudzila z placzem po 2. Ona usnela w miare szybko a ja nie moglam dluuuuugo usnac... obudzila mnie godzine temu naprzytulala sie i dalej śpi... a ja juz usnac nie moge... po poludniu padne...
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ninka86
A ja wczoraj się pochwaliłam że już mi jest lepiej i nie mam mdłości a w łóżko jak tylko przytuliłam się do poduszki cofnęło mi się i od tej chwili spałam prawie na siedząco... nawet wiaderko przyszykowałam w razie potrzeby... co za noc...
W ogóle mam wrażenie że spanie na boku sprawia mi kłopot... tak jakby mi brzuch przeszkadzał, choć jest niewielki ale jakoś przeszkadza....
W ogóle mam wrażenie że spanie na boku sprawia mi kłopot... tak jakby mi brzuch przeszkadzał, choć jest niewielki ale jakoś przeszkadza....
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Ja niezdrowe żarcie wcinam bez konsekwencji XD mam trochę wyrzuty sumienia ale no... To jest silniejsze ode mnie xdNie jedz frytek, już zdążyłam je oddać w łazience [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Takie wiadomosci to ja lubię!!!! superrr!!! Dobrze, ze pojechalas, uspokoilas sie
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
salatkaOwocowa
Kiedy te mdlosci w koncu nam przejda? Ja juz mam dosc... leluta ze mnie [emoji5]A ja wczoraj się pochwaliłam że już mi jest lepiej i nie mam mdłości a w łóżko jak tylko przytuliłam się do poduszki cofnęło mi się i od tej chwili spałam prawie na siedząco... nawet wiaderko przyszykowałam w razie potrzeby... co za noc...
salatkaOwocowa
Gdybym miala kebaba pod reka albo burgera to tez bym pochlonela bez wyrzutów sumienia[emoji5] raz na jakiś czas mozna[emoji5]Ja niezdrowe żarcie wcinam bez konsekwencji XD mam trochę wyrzuty sumienia ale no... To jest silniejsze ode mnie xd
Ninka86
Niestety nie ma reguły... mój lekarz powiedział że w II trymestrze może być lepiej ale nie musi... aż się boję myśleć że będzie tak do poroduKiedy te mdlosci w koncu nam przejda? Ja juz mam dosc... leluta ze mnie [emoji5]
reklama
Ninka86
U mnie nie jest tak że wcale tego nie jem ale za każdym razem jak się skuszę to później umieram... muszę wypić z 5 miętowych herbat żeby mój żołądek się uspokoił dlatego staram się jeść takie rzeczy naprawdę sporadycznie...Gdybym miala kebaba pod reka albo burgera to tez bym pochlonela bez wyrzutów sumienia[emoji5] raz na jakiś czas mozna[emoji5]