reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ale mam dzisiaj dzień do bani. Sajgon w domu a ja nie mam weny na nic. Do tego chory mąż mnie dobija swoim jęczeniem. Ma 37 i 2 i umiera. Zaraz go chyba walne patelnią.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

reklama
Dziewczyny co na afte w ciąży? :( wyszla mi na dziąśle i strasznie boli, jak myje zeby to mam lzy w oczach, nie moge jesc tamta stroną i nawet jak dotknę językiem to boli :(
Wiem że moja siostra często je ma i wypróbowała prawie wszystkiego... najbezpieczniejsze byłoby płukanie jamy ustnej wywarem z szałwii ale myślę że w małych ilościach maść Dezaftan albo jak moja siostra twierdzi najskuteczniejsza Solcoseryl nie zaszkodzą... ale zapytaj najlepiej w aptece...

Ale mam dzisiaj dzień do bani. Sajgon w domu a ja nie mam weny na nic. Do tego chory mąż mnie dobija swoim jęczeniem. Ma 37 i 2 i umiera. Zaraz go chyba walne patelnią.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Ojej chory mężczyzna to oznacza chorę dziecko... :rofl: współczuję tobie...
Mój do pracy poszedł więc mogę poleniuchować zanim wróci...

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
To musi byc straszne jak tak jeczy[emoji5]
Ja dzis mialam koszmarna moc. Corka sie obudzila z placzem po 2. Ona usnela w miare szybko a ja nie moglam dluuuuugo usnac... obudzila mnie godzine temu naprzytulala sie i dalej śpi... a ja juz usnac nie moge... po poludniu padne...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wczoraj się pochwaliłam że już mi jest lepiej i nie mam mdłości a w łóżko jak tylko przytuliłam się do poduszki cofnęło mi się i od tej chwili spałam prawie na siedząco... nawet wiaderko przyszykowałam w razie potrzeby... :sorry: co za noc...
W ogóle mam wrażenie że spanie na boku sprawia mi kłopot... tak jakby mi brzuch przeszkadzał, choć jest niewielki ale jakoś przeszkadza....

A ja wczoraj się pochwaliłam że już mi jest lepiej i nie mam mdłości a w łóżko jak tylko przytuliłam się do poduszki cofnęło mi się i od tej chwili spałam prawie na siedząco... nawet wiaderko przyszykowałam w razie potrzeby... :sorry: co za noc...
W ogóle mam wrażenie że spanie na boku sprawia mi kłopot... tak jakby mi brzuch przeszkadzał, choć jest niewielki ale jakoś przeszkadza....
Kiedy te mdlosci w koncu nam przejda? Ja juz mam dosc... leluta ze mnie [emoji5]

reklama
Gdybym miala kebaba pod reka albo burgera to tez bym pochlonela bez wyrzutów sumienia[emoji5] raz na jakiś czas mozna[emoji5]

U mnie nie jest tak że wcale tego nie jem ale za każdym razem jak się skuszę to później umieram... muszę wypić z 5 miętowych herbat żeby mój żołądek się uspokoił dlatego staram się jeść takie rzeczy naprawdę sporadycznie...

Do góry