reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Kamilao34, chyba już każda z nas miała takie kiepskie przeczucie... i to normalne choć strasznie denerwujące...idź do lekarza on nie ma prawa tobie odmówić a z resztą nawet jak pomyśli że panikujesz to jego sprawa a ty się nie przejmuj... to my odpowiadamy za nasze maluchy w brzuchu i my się o nie martwimy dzień i noc więc jeżeli nas coś niepokoji to mamy prawo to sprawdzić. Mój mężuś raz próbował mi powiedzieć że się za bardzo wczułam i od razu pożałował swoich słów...

Ja tez świruje bo objawy typu mdłości zmęczenie mam mniejsze, piersi tez wydają mi sie mniej obrzmiałe. Dzisiaj rozmawiałam o moich obawach z mężem i uświadomił mi ze moje schizy i zamartwiania nic nie dadzą bo jeśli cos ma sie stać to i tak sie stanie i nie mamy na to wpływu a nasze zamartwianie tylko szkodzi maluszkowi. Wizytę mam dopiero za tydzień wiec do tego czasu musze sobie znaleźć jakies zajęcie gdzie nie będę myślec o najgorszym :)

ganngox19445go7d.png

moj facet tez tak mowi.. co ma sie stac to i tak sie stanie... :) taka prawda... a my prócz dbania o siebie nie mozemy nic wiecej zrobic.. ;)

Witam wszystkie 'kwietniowe mamy'
Chętnie do Was dołączę :)
U mnie termin jeszcze nie do końca określony ale mniej więcej na drugą połowę kwietnia ;)

Póki co nadal towarzyszy mi niedowierzanie i lekkie przerażenie, chyba dopiero jak zobaczę maleństwo na własne oczy (USG) to uwierzę :)
Pozdrawiam

10 dni wcześniej dał mi zdjecie powiedział że maluch ok 3,7 cm serce bije a potem przy badaniu genetycznym mówi że wszystko ok 5.1 cm "a teraz drugi " a ja jaki drugi? On też był zaskoczony gdzieś się chowalo drugie i dopiero się pokazał

12 tydzień

ciężko mi uwierzyć, ze mogl ten fakt przegapic juz na takim etapie ;O
ale gratuluje Ci dwóch maluszków fikających w brzuszków ;D też bym chciala blizniaki :D haha może i mi lekarz zrobi niespodzianke taką bo ostatnio byłam w 7tc ;D a teraz pojde juz w 12tc :D haha nie no śmieje sie śmieje :D choc nie powiem, cieszyłabym sie :D

Witam wszystkie 'kwietniowe mamy'
Chętnie do Was dołączę :)
U mnie termin jeszcze nie do końca określony ale mniej więcej na drugą połowę kwietnia ;)

Póki co nadal towarzyszy mi niedowierzanie i lekkie przerażenie, chyba dopiero jak zobaczę maleństwo na własne oczy (USG) to uwierzę :)
Pozdrawiam

hej :) dołączaj śmiało :) a to który masz tydzien ciązy wg ostatniej miesiaczki?
i kiedy sie wybierasz na USG? :)

Ojej tyle piszecie że czasem ciężko nadrobić ;) my wczoraj byliśmy na wizycie dzidzia ma już 2.30 cm ;) serduchem bije jak dzwon ;) samopoczucie dzisiaj rewelacyjne byle tak dalej bo ostatnie dwa tygodnie były katastrofalne... mam skierowanie na posiew moczu z racji bakterii ... położna powiedziała ze przy oddawaniu moczu musze się podmywac .. zobaczymy vk tam się dzieje. Kazał mi lekarz się nie obawiać ;) apropo wózka. .. hmmm mamy spacerowe która była rewelacyjna przy córce graco Evo i tak się zastanawiam nad samym dokupienia gondoli do niej ... ale nie wiem czy susze egzamin przy terenach wiejskich... rozkopanych polnych drogach itp... ;)

reklama
ciężko mi uwierzyć, ze mogl ten fakt przegapic juz na takim etapie ;O
ale gratuluje Ci dwóch maluszków fikających w brzuszków ;D też bym chciala blizniaki :D haha może i mi lekarz zrobi niespodzianke taką bo ostatnio byłam w 7tc ;D a teraz pojde juz w 12tc :D haha nie no śmieje sie śmieje :D choc nie powiem, cieszyłabym sie :D
Ja bym chyba oszalala z radości!:)

Do góry