reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ale fajnie ze jest nas trójka. :-) ciekawe która urodzi w tym terminie hihi. Ja poprzednio miałam na 28 października i tego dnia się urodziła mała. Ja jeszcze nie widziałam zarodka ale mam nadzieję że 6. 09 zobaczę i będzie ok. :-)

Ja myślę że urodze przed terminem. Moja mama i siostra każde dziecko przed terminem rodziła, więc może i mnie się uda. Byleby do 38 tygodnia i mogę witać dziecko na świecie:-)

Ja mam nadzieję że nie przenoszę bo syn z 28.04 szkoda żeby były rodzone w tym samym dniu[emoji14]termin na 22.04 :) Syn urodzony tydzień przed terminem :) Z kolejnym też chcieliśmy żeby było z kwietnia/mają :)

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Beacia ale fajnie by było jakbyś synkowi zrobiła prezent na urodziny w postaci rodzeństwa. Druga sprawa to w szoku jestem, że masz tak podobny termin drugiego porodu. Ale to się trzeba zsynchronizować miesiączkowo!

Beacia ale fajnie by było jakbyś synkowi zrobiła prezent na urodziny w postaci rodzeństwa. Druga sprawa to w szoku jestem, że masz tak podobny termin drugiego porodu. Ale to się trzeba zsynchronizować miesiączkowo!
Mam miesiączki co 28 od ciąży z małym więc wiesz[emoji14]Z nim zaszłam w ciążę 3.08.2013 r. Teraz nie wiem, ostatnia zaczęła mi się 15.07 więc ok 29 doszło do zapłodnienia[emoji14]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany jak ja bym chciała mieć takie książkowe cykle ech. Ja od nowości miałam raz co 24-26 albo 36 dni. Potem 3 lata tabsy anty i jak odstawilam to pół roku było dobrze i się zaczęły jazdy znowu. Ostatnio miałam co 30-36 dni. Ciekawe jak będzie po porodzie.

reklama
Do góry