reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ale fajnie ze jest nas trójka. :-) ciekawe która urodzi w tym terminie hihi. Ja poprzednio miałam na 28 października i tego dnia się urodziła mała. Ja jeszcze nie widziałam zarodka ale mam nadzieję że 6. 09 zobaczę i będzie ok. :-)

Ja myślę że urodze przed terminem. Moja mama i siostra każde dziecko przed terminem rodziła, więc może i mnie się uda. Byleby do 38 tygodnia i mogę witać dziecko na świecie:-)

Ja mam nadzieję że nie przenoszę bo syn z 28.04 szkoda żeby były rodzone w tym samym dniu[emoji14]termin na 22.04 :) Syn urodzony tydzień przed terminem :) Z kolejnym też chcieliśmy żeby było z kwietnia/mają :)

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Beacia ale fajnie by było jakbyś synkowi zrobiła prezent na urodziny w postaci rodzeństwa. Druga sprawa to w szoku jestem, że masz tak podobny termin drugiego porodu. Ale to się trzeba zsynchronizować miesiączkowo!

Beacia ale fajnie by było jakbyś synkowi zrobiła prezent na urodziny w postaci rodzeństwa. Druga sprawa to w szoku jestem, że masz tak podobny termin drugiego porodu. Ale to się trzeba zsynchronizować miesiączkowo!
Mam miesiączki co 28 od ciąży z małym więc wiesz[emoji14]Z nim zaszłam w ciążę 3.08.2013 r. Teraz nie wiem, ostatnia zaczęła mi się 15.07 więc ok 29 doszło do zapłodnienia[emoji14]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany jak ja bym chciała mieć takie książkowe cykle ech. Ja od nowości miałam raz co 24-26 albo 36 dni. Potem 3 lata tabsy anty i jak odstawilam to pół roku było dobrze i się zaczęły jazdy znowu. Ostatnio miałam co 30-36 dni. Ciekawe jak będzie po porodzie.

reklama
Do góry