reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kurczę zauważyłam, że jak piszę na telefonie to nie zawsze dodają się kropki na końcu zdania i moje wypociny śmiesznie wyglądają
Aniu Twoi chłopcy będą później zajmować się sami sobą. Co się odwlecze to nie uciecze

Ja przewijam normalnie w wózku, dobrze ze taka pogoda to nie ma problemu.

Wody nie daje, ale moja Kaja w ogóle nie chce z butelki pic ... Wystarczy ze z podaniem żelaza sie z nią umecze :(

Antus zazdroszczę, moja tez jeszcze jakiś czas temu tak spala a teraz się zupełnie przestawila, zastanawiam się czy nie ma to związku z etapem rozwoju, ze taka wyczulona na dzwieki sie zrobila i ciężko jej zasnąć.

Dzień dobry :) dziś mieliśmy bardzo dobrą noc. Karmienie o 23, 3-4 i 7. W porównaniu do poprzedniej nocy gdzie od 1 były problemy z brzuszkiem , to czuje sie jak nowo narodzona ;)

Zaczynam się martwić jak oduczyć Anie spania z nami w łóżku. W dzień w ogóle sama nie chce zasnąć. Max 10 min w łóżeczku i ryk. Musimy ją odkładać jak juz dosyć twardo śpi. Czekam jeszcze jak jej się z brzuszkiem ustabilizuje bo to ją bardzo często wybudza i podejmę jakieś próby przestawienia

Aniu chłopcy są cudowni ♡

Feniks, moja Maja spała tylko u mnie na rękach w dzień, albo na moim brzuchu i trwało to dość długo ale za którymś razem nie obudziła się przy przekładaniu. Nigdy nie miała później problemów ze spaniem w swoim łóżku i z zasypianiem w nim. Myślę, że na wszystko przyjdzie czas.

To z nami nie dość że chłopaki śpią to jeszcze córka[emoji14]chłopaków biorę nad ranem jak im smoki wypadają bo nie chce mi się wstawać :) a córkę nie mogę oduczyc a jak już usnie to w nocy i tak wędruje do nas :/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że po 3 mcu można uczyć samodzielnego zasypiania, wcześniej maluch chce być jak najbliżej mamy i no brzuszkowe problemy nie pomagają. Chociaż mój Igor odpukać od kilku dni zaczął zasypiać sam w łóżeczku, nawet w dzień tylko musi być porządnie odbity i karuzela włączona :)

reklama
U nas byl problem z oduczeniem usypiania na rękach Julii, ale ja się późno za to zabrałam. W nocy od poczatku spala z nami, potem dostala duże lozko i nie bylo problemu zeby spala sama.

Do góry