Klaudyna pogoda rzeczywiście u nas dziś super, my już od rana w ogródku siedzimy, Laura rozpracowuje moje balkonowe kwiatki a mały śpi w chuście. U nas dziś noc super, jedzonko o 22, 3 i 7, Igor nie chciał mi dziś odbić w nocy a mimo to spał spokojnie i nawet do łóżeczka dał się wyeksportować
reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Schauma ja ją ci zazdroszczę że masz ogródek no i super noc za wami ja nie mam kiedy odłożyć małej bo prawie nie śpi i pewnie by się rozbudzila a tak mam ja przy sobie i chociaż troszkę pospimy. Co do chusty ja uczę się wiązać z filmików jakoś ciężko mi idzie, martwię się że coś nie tak zrobie i małej krzywdę jakąś zrobię :-(
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudyna jeszcze trochę i mam nadzieję że problemy brzuszkowe zaczną nas opuszczać, a Ty jesteś jeszcze tydzień do przodu Ja mam elastyczną chustę i tylko jedno wiązanie znam, byłam kiedyś na warsztatach wiązania ale teraz na you tubie sobie musiałam przypomnieć. Najgorsze jest u nas to że nie ma kiedy odpocząć w dzień po cięzkiej nocy, bo nawet jak maluszek śpi to starszej trzeba pilnować, a rzadko się zdarza że dwójka naraz śpi. Nie wiem jak mogłam narzekać jak Laura była mała i mi marudziła, a miałam tylko ją jedną A Igor to jest taki wydzierus na żarcie, jak tylko miną 2h od końca poprzedniego karmienia z zegarkiem w ręku to w ryk i to taki że tylko żarcie uspokaja nic innego. No chyba, że prześpi porę karmienia
A z dobrych wieści to moja koleżanka chce sprzedać wózek spacerówkę bliżniaczą jedna obok drugiej ok 76 cm szeroka więc nie jakaś ogromna. Rozkładana jest na płasko i co ciekawe można do niego włożyć taką małą gondolkę i wozić też niemowlaka który jeszcze nie siedzi więc coś dla mnie. Jedyne co to mówi że jest dosyć mocno zużyta ale chce oddać za grosze więc się skuszę i w razie czego będę mogła z dwójką jechać na dłuższy spacer.
A z dobrych wieści to moja koleżanka chce sprzedać wózek spacerówkę bliżniaczą jedna obok drugiej ok 76 cm szeroka więc nie jakaś ogromna. Rozkładana jest na płasko i co ciekawe można do niego włożyć taką małą gondolkę i wozić też niemowlaka który jeszcze nie siedzi więc coś dla mnie. Jedyne co to mówi że jest dosyć mocno zużyta ale chce oddać za grosze więc się skuszę i w razie czego będę mogła z dwójką jechać na dłuższy spacer.
Wczoraj byłam na wizycie u grzebacza po porodzie i połogu. No i wyszedł temat antykoncepcji. Ponieważ w szpitalu odmówili mi podwiązania jajowodów, zdecydowałam się na wkładkę domaciczną mirenę. Jednak żeby ją założyć nie mogę karmić piersią a my póki co tylko na cycu jedziemy. Liczyłam, że pokarmię małego tak samo jak starszaki 2-3 lata ale z powodu założenia wkładki pokarmię chyba tylko 6m-cy... Szkoda mi małego odstawić od cyca tak szybko ale na mini pigułce, którą dostałam Limetic nie czuję się dobrze zabezpieczona, przy Julce brałam Cerazette i źle się po niej czułam.
madzia1701
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny Schauma już Ci zazdroszczę tego fitnessu, chociaż sama nie narzekam bo w ciągu 2 tygodni spadło mi 16 kg ale jeszcze 5 kg zostało, ale wiadomo że to ciało jest jak narazie niezbyt zadowalające. Jdnak po cesarce muszę troche poczekać.
Do dziewczyn które miały cesarkę, z lewej strony zrobiło mi się takie zgrubienie na cięciu czy to ten bliznowiec? Co z tym zrobić żeby tak nie zostało?
Do dziewczyn które miały cesarkę, z lewej strony zrobiło mi się takie zgrubienie na cięciu czy to ten bliznowiec? Co z tym zrobić żeby tak nie zostało?
Schauma zazdeaszczam ja zakupilam dwie plyty Chodakowskiej, od wczoraj juz cwiczylam z nia, ale poki co nie mam kondycji... Od tego tugodnia chyba uskutecznie tez bieganie.
Ja mam jutro wizyte u ginki i musze sie zdecydowac na tabletki chyba...
Ja mam jutro wizyte u ginki i musze sie zdecydowac na tabletki chyba...
reklama