reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Jak piszecie o swoich dzieciaczkach to takie duże się wydaja w porównaniu z moim 9 dniowym maluchem my jeszcze nie wychodzilismy nawet na dwór. Dzis miał wyjść na balkon ale już jest chłodno i wieje i sama nie wiem. Moze popołudniu zrobi się ładniej.
Wczoraj była pierwsza kapiel- Alus zadowolony był tylko glodny
Mamy chlopcow- co zrobić aby mały się tak nie obsikiwal? Siusiaczka układam w dol A i tak wszystko wylatuje.
Wczoraj była pierwsza kapiel- Alus zadowolony był tylko glodny
Mamy chlopcow- co zrobić aby mały się tak nie obsikiwal? Siusiaczka układam w dol A i tak wszystko wylatuje.
klaudynaaa
Kasiunia moja też lubi bujanie
Alunia już teraz możesz na dworze dzieci się dobrze czują, ja już kilka razy spędziłam kilka godzin na dworze z małą
Klaczek zaraz i twój będzie taki "duży" ;-) czas tak szybko leci
U nas gorsza noc znowu,do tego starsza strasznie wywija i nie słucha od kilku dni daje mi do wiwatu mocno. Czasami jest ciezko ale trzeba dać radę. Jakie plany na dziś? U nas pogoda kiepska więc jedziemy na zakupy muszę kupić sukienkę na komunie idziemy 8go w której będę mogła karmić i jakiś ładniejszy stanik do karmienia.
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia już teraz możesz na dworze dzieci się dobrze czują, ja już kilka razy spędziłam kilka godzin na dworze z małą
Klaczek zaraz i twój będzie taki "duży" ;-) czas tak szybko leci
U nas gorsza noc znowu,do tego starsza strasznie wywija i nie słucha od kilku dni daje mi do wiwatu mocno. Czasami jest ciezko ale trzeba dać radę. Jakie plany na dziś? U nas pogoda kiepska więc jedziemy na zakupy muszę kupić sukienkę na komunie idziemy 8go w której będę mogła karmić i jakiś ładniejszy stanik do karmienia.
Klaczek - ja siusiaka daje do gory a jak nie pamietam to jest jak jest i rzadko sie przesikuje.
Moj ma 2tyg juz. Od 3 dni wychodzimy bo nylo cieplo. Dzis wieje wiec chyba odpuszcze. Tylko ze do sklepu musze po ziemniaki i salate do obiadu.
Tylko ze ja wychodzenie to tak z grubej rury zaczelam. Zadnego werandowania od razu 2godz spacer. I tak 3 dni pod rzad. Maly zadowolony ladnie w wozku spi.
Moj ma 2tyg juz. Od 3 dni wychodzimy bo nylo cieplo. Dzis wieje wiec chyba odpuszcze. Tylko ze do sklepu musze po ziemniaki i salate do obiadu.
Tylko ze ja wychodzenie to tak z grubej rury zaczelam. Zadnego werandowania od razu 2godz spacer. I tak 3 dni pod rzad. Maly zadowolony ladnie w wozku spi.
Alunia my już w weekend majowy byliśmy w domku rodziców nad jeziorkiem ale większość dna na dworze, mały prawie cały czas spał w wózku więc chyba mu służyło to świeże powietrze.
Kasiunia mój też lubi bujanko, też mnie wszyscy straszyli nie bujaj nie bujaj ze starszą córką ale jakoś z tego wyrosła.
Klaudyna współczuję Ci tych nocek bo wiem co przechodzisz chociaż u nas od kilku dni jakby lepiej. Kupiłam teraz ten Espumisan100 i chyba jest tak samo dobry jak sab simplex. Dziś maluchy mi marudzą od rana, Laura wcześniej poszła na drzemkę bo już taka omarudzona była. U nas dziś pada i jest brzydko i zastanawiam się czy dzieciaki nie marudzą na zmianę pogody bo już któryś raz mi się zdarza, że przed deszczem mi tak dają do wiwatu. Moja mama mówiła, że ja jako niemowlak byłam strasznie marudna na zmianę pogody, może coś w tym jest.
Jak nie możemy wyjść na dwór bo pada to starsza też dostaje kręćka bo się nie może wyszaleć i przez to mam pogrom w domu Klaudyna udało się odstawić smoczek całkowicie? Nie podbiera Ula smokulca Helence?
Próbujemy ogarnąć temat chrzcin, termin, goście, knajpa i ciężko nam to idzie bo ciągle coś komuś nie pasuje.
Kasiunia mój też lubi bujanko, też mnie wszyscy straszyli nie bujaj nie bujaj ze starszą córką ale jakoś z tego wyrosła.
Klaudyna współczuję Ci tych nocek bo wiem co przechodzisz chociaż u nas od kilku dni jakby lepiej. Kupiłam teraz ten Espumisan100 i chyba jest tak samo dobry jak sab simplex. Dziś maluchy mi marudzą od rana, Laura wcześniej poszła na drzemkę bo już taka omarudzona była. U nas dziś pada i jest brzydko i zastanawiam się czy dzieciaki nie marudzą na zmianę pogody bo już któryś raz mi się zdarza, że przed deszczem mi tak dają do wiwatu. Moja mama mówiła, że ja jako niemowlak byłam strasznie marudna na zmianę pogody, może coś w tym jest.
Jak nie możemy wyjść na dwór bo pada to starsza też dostaje kręćka bo się nie może wyszaleć i przez to mam pogrom w domu Klaudyna udało się odstawić smoczek całkowicie? Nie podbiera Ula smokulca Helence?
Próbujemy ogarnąć temat chrzcin, termin, goście, knajpa i ciężko nam to idzie bo ciągle coś komuś nie pasuje.
Klaczek, my też dajemy w dół, używamy pieluszek z rossmana i Mały się nie przesikuje. Kiedyś ekspedientka w rossmanie powiedziałą mi, że Jej syn często się przesikiwał w Pampersach. A pieluszkę wzdłuż siusiaka układam w "rynienkę" znalazłam taką podpowiedź na jakimś filmiku w internecie.
Aluniawidz, większość dzieci dużo lepiej śpi na dworze niż w domu
Mój chyba jest wyjątkiem, bo przy drugiej godzinie spaceru wybudza się z płaczem i przestrachem, że oto kolejny raz głód zajrzał mu w oczy Taka głodomorra z mojego syna
Aluniawidz, większość dzieci dużo lepiej śpi na dworze niż w domu
Mój chyba jest wyjątkiem, bo przy drugiej godzinie spaceru wybudza się z płaczem i przestrachem, że oto kolejny raz głód zajrzał mu w oczy Taka głodomorra z mojego syna
renia1321
U nas chyba się zaczął skok rozwojowy. Mało spania i dużo na rękach dziś albo przynajmniej w pobliżu mamy, nawet na spacerze nie spał tylko smoka ciągnął a rano to aż nogami zaczął kopać ssajac smoka tak się zaczął denerwować ze zaraz mu wypadnie nerwusek <3 I przy karmieniu dziś tez 2 razy zauważyłam że już pojedzony a z piersi sobie smoczka zrobił i to ściskal mocno. Także mysle ze to skok bo raczej mu nic nie dolega innego. Dobrze ze mąż od dziś juz ma długi weekend to wyszedł z Damianem żeby się nie nudzil. U nas jutro dzień ojca obchodzą tu jest to dzień wolny i wszystko pozamykane bo to takie święto wielkie niby hehe
reklama
klaudynaaa
Schauma ja na zmianę daje sab i espumissan później kupie bobotic i jeszcze dodatkowo daje biogaia i czasami pomaga wszystko a czasami nie. U nas też jak wyjść z domu nie można to Ulka szaleje a ostatnio jest bardzo niegrzeczna ;-)
Smoka nie używa w ogóle już czasami chce zabrać Helenki ale ona rzadko ma więc jest ok
Reniu pewnie skok u nas chyba też
Milady piękna malutka
U nas dziś noc średnia, pogoda chyba będzie super to dłuższy spacer zaliczymy i resztę zakupów zrobię :-)
Smoka nie używa w ogóle już czasami chce zabrać Helenki ale ona rzadko ma więc jest ok
Reniu pewnie skok u nas chyba też
Milady piękna malutka
U nas dziś noc średnia, pogoda chyba będzie super to dłuższy spacer zaliczymy i resztę zakupów zrobię :-)