reklama
Antuś jakie wyniki prób wątrobowych u Was były?
Martita u nas też tak jest jak piszesz, ale obserwowałam to ostatnio jak mały usnął mi na rękach i po 10 minutach nagle otworzył oczy i zaczął płakać i sie prężyć więc obstawiam brzuszek. U mnie też się często wybudza w dzień bo Laura krzyczy, rzuca zabawkami i ogólnie hałas panuje W nocy cicho i ciemno i też lepiej śpi.
Martita u nas też tak jest jak piszesz, ale obserwowałam to ostatnio jak mały usnął mi na rękach i po 10 minutach nagle otworzył oczy i zaczął płakać i sie prężyć więc obstawiam brzuszek. U mnie też się często wybudza w dzień bo Laura krzyczy, rzuca zabawkami i ogólnie hałas panuje W nocy cicho i ciemno i też lepiej śpi.
klaudynaaa
Fanka BB :)
Moja też się często budzi jak ja odkładam chce spać przy mnie, w nocy śpi że mną w łóżku żebym chociaż trochę pospala ;-)
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ania12344
Ale się wkurzylam w końcu przeczytalam wszystko taki długi post na drukowalam i mi znikł.
Jeszcze raz wszystkim mamusiom gratuluję. Wszystkie dzieci są cudowne.
My po szczepieniu chłopaki płaczą :/ ładnie ważą 3500 i 3800
Pozdrawiamy :*
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze raz wszystkim mamusiom gratuluję. Wszystkie dzieci są cudowne.
My po szczepieniu chłopaki płaczą :/ ładnie ważą 3500 i 3800
Pozdrawiamy :*
ania12344
U mnie też chłopcy w nocy śpią lepiej a w dzień jak odloze to odrazu się budzą cwaniaki
Schauma wynik z prób to u nas był 19 u/l a norma do 40 u/l.
Antoś w dzień ma dwie długie drzemki po 2 godziny, a w międzyczasie śpi w dzień na rękach, a po odłożeniu zaraz się wybudza - pewnie bardziej czuwa i tylko przysypia jak mu się zrobi wygodnie, bo te długie drzemki śpi w koszyczku, sam nawet zaśnie leżąc w koszyku. W nocy śpi bardzo dobrze i usypia zaraz po jedzeniu, a je około 10 minut. Czasami jak zmienię mu pieluszkę to się wybudza i chce podjadać co 5 minut przez godzinę, ale to tylko czasami.
Antoś w dzień ma dwie długie drzemki po 2 godziny, a w międzyczasie śpi w dzień na rękach, a po odłożeniu zaraz się wybudza - pewnie bardziej czuwa i tylko przysypia jak mu się zrobi wygodnie, bo te długie drzemki śpi w koszyczku, sam nawet zaśnie leżąc w koszyku. W nocy śpi bardzo dobrze i usypia zaraz po jedzeniu, a je około 10 minut. Czasami jak zmienię mu pieluszkę to się wybudza i chce podjadać co 5 minut przez godzinę, ale to tylko czasami.
U nas nieco inaczej, bo w dzień śpi po ok 2-3 godziny, a w nocy się wybudza, jak tylko odłożymy Go do łóżeczka. Inaczej sprawa się ma, gdy może spać z nami, wtedy nie ma problemu.
Mysza90 jak tam u Ciebie?
Lusinda a Ty jak się masz?
Mysza90 jak tam u Ciebie?
Lusinda a Ty jak się masz?
reklama
Piszę do Pań z ogromną prośbą- czy są tu przyszłe Mamusie, które zechciałyby poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży