reklama
Beatka mój Igor zasypia najczęściej przy piersi szczególnie w nocy, a w dzień zdarzają mu się aktywności po karmieniu ale przeważnie później sam zasypia w łóżeczku lub wózku. Ale to wszytsko zależy od dziecka bo Laura to musiała być ciągle na rękach i spała tylko w samochodzie, w wózku na spacerze albo jak ją bujaliśmy na rekach. Sama w łóżeczku zaczęła zasypiać dopiero jak miała ok 3 miesięcy.
Alunia szczęście w nieszczesciu że nic Wam się nie stało!
Kasiunia ale wyżerka
Alunia szczęście w nieszczesciu że nic Wam się nie stało!
Kasiunia ale wyżerka
Dzoana, Ewe powodzenia!
Alunia może podjedz na ip sprawdzić czy wszystko ok.
Ja bylam z corka po rower, kupiliśmy w końcu hulajnogę ale juz jak ze sklepu wychodzilsm to maz zadzwonił, ze Kaja wstala. Gnalam do domu szybko jak nigdy, a tu dziecko grzecznie na mnie czekalo
Alunia może podjedz na ip sprawdzić czy wszystko ok.
Ja bylam z corka po rower, kupiliśmy w końcu hulajnogę ale juz jak ze sklepu wychodzilsm to maz zadzwonił, ze Kaja wstala. Gnalam do domu szybko jak nigdy, a tu dziecko grzecznie na mnie czekalo
Aniabuu- a jak cie uspili to mialas tylko maseczke czy ta rure intubacyjna do gardla tez? Mnie przeraza ta rura najbardziej bo slyszakam ze pozniej gardlo boli i przelykac ciezko a ja ogolnie i tak mam lrkko zawezony przelyk i czasami mi cos utknie i ani przelknac ani odkrztusic i to masakra.
Mi za pierwszym razem sie wbili ze znieczuleniem tez po ktoryms razie dopiero
Mi za pierwszym razem sie wbili ze znieczuleniem tez po ktoryms razie dopiero
reklama
Kitki w sumie przy cc nawet nie wiem czy miałam, ale pewnie tak. Nie pamiętam czy mnie bolało gardło, to było prawie 7 lat temu. Ale jak w UK miałam laparoskopie i byłam uśpiona to na 100% miałam ta rurkę bo mi o niej mówili. Ale gardło jakoś strasznie po tym nie bolało, raczej trochę drapalo.