reklama
Alunia - uspokoj sie, dobrze ze nic sie nie stalo. Stres teraz niewskazany. Brzusio Cie nie boli?
Rsz zniknela, ale to juz jej sie wczesniej tez zdarzalo
Bluelovi - Ja chciakam tak dyplomatycznie a Ty z grubej rury ale trafilas w sedno
Rsz zniknela, ale to juz jej sie wczesniej tez zdarzalo
Bluelovi - Ja chciakam tak dyplomatycznie a Ty z grubej rury ale trafilas w sedno
No tak logowala sie ostatnio 31marca ale nie raczyla nic napisac a wiedziala ze pewnie sie co niektorxy martwia po tym jak w polowie marca napisala ze u nich zle i da znac. Takze sorry ale mam swoje lata i w bajki dawno nie wierze
Lusinda890
Fanka BB :)
Eve to kciuki za cc && ale pewnie już macie to za sobą
A co Rsz to pewnie jeszcze nie urodziła bo jakby była już po to na pewno wpadłaby się pochwalić
Kasia faktycznie lepiej już nie odbierać telefonu
A co Rsz to pewnie jeszcze nie urodziła bo jakby była już po to na pewno wpadłaby się pochwalić
Kasia faktycznie lepiej już nie odbierać telefonu
Polianna śliczna dziewczynka, a jaka pyzata
Jejku, Alunia, ale sytuacja, dobrze że nic poważnego się nie stało i że miałaś pasy zapięte.
Czekamy na kolejną rozpakowaną mamusię.
Ewe kciuki mocno zaciśnięte.
Dziewczyny, a jak u Was ze spaniem u noworodków? Zasypiają i śpią bez problemów? Bo ja muszę się trochę namęczyć zanim Damianek zaśnie :/
Jejku, Alunia, ale sytuacja, dobrze że nic poważnego się nie stało i że miałaś pasy zapięte.
Czekamy na kolejną rozpakowaną mamusię.
Ewe kciuki mocno zaciśnięte.
Dziewczyny, a jak u Was ze spaniem u noworodków? Zasypiają i śpią bez problemów? Bo ja muszę się trochę namęczyć zanim Damianek zaśnie :/
reklama
kasiunia123
Fanka BB :)