reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Alunia - uspokoj sie, dobrze ze nic sie nie stalo. Stres teraz niewskazany. Brzusio Cie nie boli?

Rsz zniknela, ale to juz jej sie wczesniej tez zdarzalo

Bluelovi - Ja chciakam tak dyplomatycznie a Ty z grubej rury:) ale trafilas w sedno

Alunia spokojnie, najlepiej podjedzie na ip, niech podłącza cie pod ktg. Dokładnie to samo przeżyłam trzy tyg temu. Dobrze ze miałaś pasy zapiete, i że nic ci się nie stało :-)

No tak logowala sie ostatnio 31marca ale nie raczyla nic napisac a wiedziala ze pewnie sie co niektorxy martwia po tym jak w polowie marca napisala ze u nich zle i da znac. Takze sorry ale mam swoje lata i w bajki dawno nie wierze:p

Eve to kciuki za cc && ale pewnie już macie to za sobą :)

A co Rsz to pewnie jeszcze nie urodziła bo jakby była już po to na pewno wpadłaby się pochwalić :D

Kasia faktycznie lepiej już nie odbierać telefonu :)

Polianna śliczna dziewczynka, a jaka pyzata :)

Jejku, Alunia, ale sytuacja, dobrze że nic poważnego się nie stało i że miałaś pasy zapięte.

Czekamy na kolejną rozpakowaną mamusię.
Ewe kciuki mocno zaciśnięte.

Dziewczyny, a jak u Was ze spaniem u noworodków? Zasypiają i śpią bez problemów? Bo ja muszę się trochę namęczyć zanim Damianek zaśnie :/

reklama
A mówią, że w szpitalu źle karmią :-p

Załączniki

• IMG_20160408_124714.jpg
    IMG_20160408_124714.jpg
    536,3 KB · Wyświetleń: 132
Do góry