reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę:-)

Pojechaliśmy na ip i niestety mnie zatrzymali :-(
Bolala mnie głowa, bo lekko sie w nią puknelam przy tym uderzeniu ale wtedy przy tym szoku nie zwróciłam na to w ogóle uwagi. Chociaż jak wysiadalam z auta to miałam mroczki przed oczami.

Zrobili mi ktg i usg, wyszły mi skurcze co 10 min, ale szyjka nadal 1 cm i rozwarcie na opuszek. Także zobaczymy może cos się rozkręci? Najważniejsze że małej nic nie jest.
Mała waży okolo 3500g tak ze nie jest az takim klockiem jak myślałam.

reklama
Fenika i jak upłynął pierwszy dzień bez asysty męża? Mam nadzieję, że okazało się, iż nie taki diabeł straszny :)

Alunia, nieźle musiałaś się zestresować :/nie szarpnęło Cię w pasach, nic Cię nie boli, ?
Który to już wypadek/stłuczka na naszym forum? Sporo tego się przytrafia.

Dżoanę i Ewę chyba nam strasznie wymęczyli. Niech odpoczywają dziewczyny.

A co do Milki, nie mam, co prawda, żadnych newsów, ale Ona wspominała, że póki co będzie mniej pisać, dopóki się nie oswoi z nową rolą. W każdym razie, Milka, czekamy na wiadomości od Ciebie :)

Justa podwójne szczęście też mogłaby się odezwać, napisać co u Szymona i Malwinki. Mamy nadzieję, że wszystko u Was dobrze, pozdrawiamy :)

Kochane mamusie dziękujemy za trzymanie kciuków za nas.
Dziś o 13 25 przyszła na świat Dominika 3760 i 54 cm. Ja się czuję nawet nieźle. Odezwę się po 20 jak mnie postawią.
Jestem bardzo szczęśliwa choć nie mam Domi przy sobie bo troszkę jek wody plodowe zalegają i muszą obserwować. Miałam ja na sobie 30 min. O 20 powinnam już mieć na dłużej.
Jest cudowna

O, jest i wiadomość od Aluni. Alunia, dobrze, że z Małą wszystko w porządku, obyś i Ty się poczuła lepiej.
Może wyjdziesz już "rozpakowana" :) Kciuki trzymamy!

Ewe - gratulacje :) Korzystaj zatem z chwili dla siebie, jeszcze trochę i będziesz z Małą :)
(A nie miało byc cesarki o 08:0 rano?)

Ewe1982 wielkie gratulacje! Kolejny kwietniowy maluszek jest z nami :)

Beatka a Ty jak usypiasz Damianka? Musisz go bujać na rękach czy w wózku?

Alunia może dobrze że was zatrzymali, w razie czego jesteś pod opieką :) Trzymam kciuki :*

Alunia dobrze , że pojechałaś, tym bardziej tak jak mówisz, w stresie nie wszytsko się czuje.

Ewa
super , że już po . Waga i cm bardzo ładnie :) Dominiczka szybcko dojdzie do siebie i będzie z Tobą :)
też kojarzę , że miałaś mieć cc o 8 rano?

Ja też mam wyznaczoną na 8 rano , bo jestem pierwsza zapisana na mój dzien ale wiadomo , gin mi powiedziała, ze w razie jakiś nagłych przypadków moze się przesunąć. A i o 8 jest przyjecie na oddział, pozniej kroplówka i dopiero cc więc pewnie około 9 .

reklama
Do góry