reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę:-)

Pojechaliśmy na ip i niestety mnie zatrzymali :-(
Bolala mnie głowa, bo lekko sie w nią puknelam przy tym uderzeniu ale wtedy przy tym szoku nie zwróciłam na to w ogóle uwagi. Chociaż jak wysiadalam z auta to miałam mroczki przed oczami.

Zrobili mi ktg i usg, wyszły mi skurcze co 10 min, ale szyjka nadal 1 cm i rozwarcie na opuszek. Także zobaczymy może cos się rozkręci? Najważniejsze że małej nic nie jest.
Mała waży okolo 3500g tak ze nie jest az takim klockiem jak myślałam.

reklama
Fenika i jak upłynął pierwszy dzień bez asysty męża? Mam nadzieję, że okazało się, iż nie taki diabeł straszny :)

Alunia, nieźle musiałaś się zestresować :/nie szarpnęło Cię w pasach, nic Cię nie boli, ?
Który to już wypadek/stłuczka na naszym forum? Sporo tego się przytrafia.

Dżoanę i Ewę chyba nam strasznie wymęczyli. Niech odpoczywają dziewczyny.

A co do Milki, nie mam, co prawda, żadnych newsów, ale Ona wspominała, że póki co będzie mniej pisać, dopóki się nie oswoi z nową rolą. W każdym razie, Milka, czekamy na wiadomości od Ciebie :)

Justa podwójne szczęście też mogłaby się odezwać, napisać co u Szymona i Malwinki. Mamy nadzieję, że wszystko u Was dobrze, pozdrawiamy :)

Kochane mamusie dziękujemy za trzymanie kciuków za nas.
Dziś o 13 25 przyszła na świat Dominika 3760 i 54 cm. Ja się czuję nawet nieźle. Odezwę się po 20 jak mnie postawią.
Jestem bardzo szczęśliwa choć nie mam Domi przy sobie bo troszkę jek wody plodowe zalegają i muszą obserwować. Miałam ja na sobie 30 min. O 20 powinnam już mieć na dłużej.
Jest cudowna

O, jest i wiadomość od Aluni. Alunia, dobrze, że z Małą wszystko w porządku, obyś i Ty się poczuła lepiej.
Może wyjdziesz już "rozpakowana" :) Kciuki trzymamy!

Ewe - gratulacje :) Korzystaj zatem z chwili dla siebie, jeszcze trochę i będziesz z Małą :)
(A nie miało byc cesarki o 08:0 rano?)

Ewe1982 wielkie gratulacje! Kolejny kwietniowy maluszek jest z nami :)

Beatka a Ty jak usypiasz Damianka? Musisz go bujać na rękach czy w wózku?

Alunia może dobrze że was zatrzymali, w razie czego jesteś pod opieką :) Trzymam kciuki :*

Alunia dobrze , że pojechałaś, tym bardziej tak jak mówisz, w stresie nie wszytsko się czuje.

Ewa
super , że już po . Waga i cm bardzo ładnie :) Dominiczka szybcko dojdzie do siebie i będzie z Tobą :)
też kojarzę , że miałaś mieć cc o 8 rano?

Ja też mam wyznaczoną na 8 rano , bo jestem pierwsza zapisana na mój dzien ale wiadomo , gin mi powiedziała, ze w razie jakiś nagłych przypadków moze się przesunąć. A i o 8 jest przyjecie na oddział, pozniej kroplówka i dopiero cc więc pewnie około 9 .

reklama
Do góry