reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Ania ja nie
Martita szkoda ze zakupów nie było zdrówka dla m, co do usypiania to moja pije i zasypia przy mnie i wtedy ja odkładam,co do kg mi zeszło 7 kg z 18 kg :-(
Ania my jak już będzie cieplej bardziej coś koło lipca
Chyba dziś też będzie ładnie. W planach obiad u babci m :-)
Kochane kiedy pierwszy raz zabralyscie już myślicie żeby zabrać maleństwa na zakupy do sklepów takich większych czy centrum handlowego?
Martita szkoda ze zakupów nie było zdrówka dla m, co do usypiania to moja pije i zasypia przy mnie i wtedy ja odkładam,co do kg mi zeszło 7 kg z 18 kg :-(
Ania my jak już będzie cieplej bardziej coś koło lipca
Chyba dziś też będzie ładnie. W planach obiad u babci m :-)
Kochane kiedy pierwszy raz zabralyscie już myślicie żeby zabrać maleństwa na zakupy do sklepów takich większych czy centrum handlowego?
Klaudynaaa ja poczekam minimum 6 tygodni z centrami handlowymi, z corka to nie pamiętam jak bylo.
A z pierwsza córka tez tak robilas ze usypiala przy piersi? Bo ja się troche boje zeby jej to nie weszlo w nawyk, a z drugiej strony ona jest taka malutka jeszcze...
A z pierwsza córka tez tak robilas ze usypiala przy piersi? Bo ja się troche boje zeby jej to nie weszlo w nawyk, a z drugiej strony ona jest taka malutka jeszcze...
klaudynaaa
Fanka BB :)
Co do kg to w sumie dopiero 6 tyg po porodzie mamy czas zgubienie kg ostatnio w tydz kg mi spadł chyba dzięki kp oby tak zostało
Martita właśnie też nie pamiętam jak że starsza robiłam ;-)
Martita właśnie też nie pamiętam jak że starsza robiłam ;-)
madzia1701
Zaangażowana w BB
Mikulinka gratulację dla Was, córa imię ma Przepiękne hehe Ania i Beata ale te Wasze chłopaki są słodziutkie, ale bym przytulała
reklama
Ja tez w dwupaku ale mam jeszcze czas. Wzięłam juz m w obroty bo strasznie mi już ciężko no i wypadałoby się wkoncu spakować. Ja nie urodziłam ale chrzciny robie 24 lipca bo moja siostra w UK no i tak może przyleciec. Cudna dziś pogoda zaraz się zbieramy i do parku ze znajomymi na spacer. Miłego dzionka