reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja tez melduje sie w dwupaku. Jutro juz sie przeterminuje:-D mowilam mezowi ze sie smiejemy, ze bedziemy przeterminowane, a on sie zaczal smiac, ze chyba nie bedziemy "smierdziec jak zgnite jaja"?:laugh2:

Kitki my chrzcimy 21 maja:wink:

reklama
Ania ja nie
Martita szkoda ze zakupów nie było zdrówka dla m, co do usypiania to moja pije i zasypia przy mnie i wtedy ja odkładam,co do kg mi zeszło 7 kg z 18 kg :-(
Ania my jak już będzie cieplej bardziej coś koło lipca
Chyba dziś też będzie ładnie. W planach obiad u babci m :-)
Kochane kiedy pierwszy raz zabralyscie już myślicie żeby zabrać maleństwa na zakupy do sklepów takich większych czy centrum handlowego?

Martita ja swoich chłopaków karmie odbije im sie i odkladam spac do łóżeczka, czasami na spika jedzą i odbijają i ich z powrotem odkladam.
Klaudyna ja mysle ze my predzej jak w maju do centrum sie nie wybierzemy.

Klaudynaaa ja poczekam minimum 6 tygodni z centrami handlowymi, z corka to nie pamiętam jak bylo.
A z pierwsza córka tez tak robilas ze usypiala przy piersi? Bo ja się troche boje zeby jej to nie weszlo w nawyk, a z drugiej strony ona jest taka malutka jeszcze...

Co do kg to w sumie dopiero 6 tyg po porodzie mamy czas zgubienie kg ostatnio w tydz kg mi spadł chyba dzięki kp oby tak zostało
Martita właśnie też nie pamiętam jak że starsza robiłam ;-)

reklama
Ja tez w dwupaku ale mam jeszcze czas. Wzięłam juz m w obroty bo strasznie mi już ciężko no i wypadałoby się wkoncu spakować. Ja nie urodziłam ale chrzciny robie 24 lipca bo moja siostra w UK no i tak może przyleciec. Cudna dziś pogoda zaraz się zbieramy i do parku ze znajomymi na spacer. Miłego dzionka

Do góry