reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

I ja się melduję
Wstałam chyba dziś lewą nogą, bo humor.kiepski mam. Takie zniecierpliwienie i poddenerwowanie czuje. Pomimo, że.pogoda piękna to mi zapowiada się siedzenie w.domu, bo synek ma.ciągle taki stan podgoraczkowy, w nocy troszkę kaszle i poplakuje. Może.to od zębów 5tek ,bo do końca.mu jeszcze nie wyszły ale boję się ryzykować.

Wczoraj wyprasowalam już resztę ubranek dla Milenki, została jeszcze do prania i prasowania pościel i kocyki.
Dziś może już spakuję torbę dla małej, bo już chyba mam wszystko. Swoją już.mam spakowana oprócz kosmetyczki.

reklama
Martita nawet dwie sobie zrobiłam ;-)
Oby mężowi szybko przeszło.

Kitki to ładnie Cię babsko zalatwilo... U mnie się nawet pytają czy chcę kolokwium pisać, bo w ciąży to nie powinnam się denerwować :-D ogólnie bardzo pozytywnie i wszyscy mocno pomocni. I tak chodzę tylko na ćwiczenia, wykłady sobie totalnie odopuściłam, bo właśnie za długo też wysiedziec nie mogę.

Alunia - dobrze ze masz ludzkich wykladowcow:)
Klaudyna - ja z corka to w ogole po sklepach i marketach nie chodzilam z pol roku. Maz ogarnial zakupy i jakos nie bylo potrzeby jej ciagac

Moja cora na urodzinach, maz na silowni a ja leze i przyjaciolki na ipli ogladam. Pozniej jedziemy po nia na urodziny w plenerze z ogniskiem wiec i obiad mi dzis odpada do robienia

Ale mamy piękną wiosnę :) 19,8 w cieniu! Zaliczyliśmy spacerek nad kanałem, karmienie koni i lody :) Ale moje dziecko w brzuchu to cyborg :) Mąż mówi że na 9 msc w ogóle nie wyglądam i chyba mi źle termin wyliczyli hehe :) No ale by nie ważył wtedy prawie 4kg :)

Martita też tak robiłam i długo tak usypiala przy cycusiu i trochę trwało żeby ją oduczyc ale jak napisałaś na razie to takie malenstawa
Ja będę za jakiś czas już mała brać na zakupy nie wszystko może kupić mąż i nie zawsze on może. Ale wszystko z umiarem :-)
Ale pogoda piękna my na obiadek do babci i na pewno na spacer :-D

Marzenka mi mowili ze do szpitala najlepiej jechac przy skurczach co 5 min kiedy nie slabna a staja sie mocniejsze. Trzymam kciuki za rozwoj sytuacji :D oby Mateuszek wreszcie postanowił poznac rodziców ;)

reklama
Do góry