reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Milka gratulacje!!! Chyba kazda z nas wchodziła od rana regularnie na forum żeby sprawdzić czy są jakieś wiadomosci od Ciebie :D Cudownie ze masz juz Synka kolo siebie :D

Schauma ja i tak w nocy wstawalam ale raz teraz kilka i to na karmienie czasami długie i masz rację żeby się teraz wyspaly;-) też chodzę ciągle śpiąca. Co do kataru m to też myślę że wystarczy żeby spał w innym pokoju i w miarę możliwości się nie zbliżał ;-)
Martita super ze werandowanie za wami :-D
Dzoana chuste można od pierwszych dni życia, elastyczna jest łatwiejsza do wiązania ja miałam zwykła przy starszej córci i nie używałam bo ciężki mi się wiązało i kupiłam mei tai nosiło i je używałam i jest super tylko ono jest dopiero jak dziecko siedzi samodzielnie
Schauma na pewno z karmieniem będzie lepiej u mnie teraz super jest co do pomocy m to też mam swojego w domu jeszcze to pomaga czasami ale już kilka razy byłyśmy same i dałam radę już nawet je kapalam obie bo m wieczorem nie było;-) u nas nocki kiepskie ale m śpi z Ulka jak się budzi w nocy a ja z Helenka. Dobrze ze małej twojej przeszło rano.
Antus dobrze robisz trzeba starszym poświęcać czas na wszystkie możliwe sposoby nawet jedna ręką :p co do nocek u nas też czasami pobudki częste ;-) co do zakupów to super moja też była szczęśliwa :-D
Schauma ja karmie na żądanie ale różnie się budzi malutka najdłużej co 3,5h najkrócej co 40 min ;-) ale najczęściej co 2h. Jakby spała dłużej nie wybudzam jej ostatnio miała 3200g więc już nie trzeba podobno od takiej wagi wybudzac
Milka gratulacje! Odpoczywaj i ucałuj synka :-*

Marzenka mam talie bo ja to w ogole dziwny brzuch mam- kazdy lekarz mi to mowi. Mam waski ale bardzo spiczasty do przodu brzuch. Juz sie czasami zastanawialam czy wszystko ze mna ok, ze tak kazdy lekarz zwraca uwage na jego ksztalt...

reklama
Milka gratuluję!!!! Trochę czasu trwało i wierzę, że jesteś wykończona ale cudownie, ze.synek zdrowy, ,a Ty szczęśliwa! :)

Antus cześć: )

ja miałam sporo ale bardzo drobnych i ostrych kamyczków. Pod koniec to co bym.nie zjadła to kończyło się kolką.
Karamienie na siedząco nie wchodziło w grę, bo ucisk też powodował kolke.

Po zabiegu jakbym drugie życie dostała, już sie nie martwilam tym, ze w razie ataku mąż musi się zwalniać z pracy, bo ja naprawdę nie byłam w wstanie zajmować się wówczas niespełna 1,5 rocznym dzieckiem.
Dosłownie omdlewalam z bólu,a ataki trwały nawet do 3h.
Co.do.diety po zabiegu to przez w tygodnie dieta lekkostrawna ,a później mogłam już jeść wszystko. Nic mi się nie działo ,zgaga zaczęła męczyć dopiero teraz pod koniec ciąży.

Do góry