reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Heej dziewczyny :-)
Drobi ja dzisiaj też miałam kiepską nockę... Nic mnie nie bolało ale po prostu budziłam się co chwilę:-/

Ja właśnie siedzę grzecznie w kolejce do ginki :-) bułeczki sobie zrobiłam to mogę posiedzieć.

reklama
Milka gratulacje z okazji narodzin synka:-D
Drobi dobrze, że wizyta udana. Mamy taki sam termin porodu, a moja dziewczynka waży już 3200:-p
Ja jeszcze nie miałam ktg, ale mój lekarz ma sprzet u siebie i chyba tylko na ostatniej wizycie mi zrobi. Coś pielęgniarka wspominała...
Co do karmienia, to też starszą córkę karmiła m na żądanie. Nie musiałam wzbudzać, bo urodziła się z porządną wagą 3750:tak:
Aluniawdz udanej wizyty. Widzę, że przygotowana jesteś - kanapeczki ;-) ;)
Mi się tak dobrze śpi:tak: że ciężko mi wstać o 7:00 żeby córkę do szkoły przygotować...
Dziś w planach prasowanie ubrań starszej córeczki, a później mam wizytę koleżanki:tak:

Alunia - kciuki☺.

Ja wyprawilam rodzinke zrobilam sobie buleczki i zamierzam palaszowac. A poznie na sklepy pojade autobusem. Ale tylko apteka i jakis zabawkowy. Musze prezenty na te niedziele na urodziny kupic. Zakupy spozywcze jutro z mezem

Schauma no powiem Ci ze sama w szoku jestem i cieszę się że kp tak jej służy przy wyjściu miała 2550g a w poniedziałek 3200g dziś też ja zwazymy ciekawe jak będzie :-)
U nas ostatnio jest poprawa dwa dni Ulka spała cała noc bez pobudki ale to u nas szał tak to m idzie do niej spać i tyle już się do tego przyzwyczaił że tak będzie :-)
Fenika dokładnie moja pije czasami 5 min czasami 30 min a rośnie więc te kaloryczne mleczko też pije :-)
Z tą waga to właśnie od 3000g lub 3500g już wybudzac nie trzeba nie pamiętam dokładnie
Alunia kciuki :-*
Data super na rodzenie jak u was brzuchatki :-D?
U nas w nocy mała się z kupka meczyla dopiero rano zrobiła i się poprawiło, biedulka się meczyla. Zaraz zacznę ogarniać w domku :-) chciałbym iść dziś na spacer tylko nie wiem czy pogoda jest odpowiednia

reklama
Klaudyna - super ze tak swietnie malutka przybiera. I ze w ogole tak dobrze sobie radzisz z dwojka maluchow

Ja wybieram sie na sklepy i cos wybrac nie moge. We lbie mi sie koluje. Objadlam sie jak bak a poprawy zadnej. Cisnienie chyba zmierze bo czuje sie taka hakas przymulona i bez zycia gdzie by mnie popchnal tam bym poleciala.

Do góry