Dzięki dziewczyny, rzeczywiście trochę do Szpilki podobny haha
No i zgaga mnie nie męczyła tzn. zdarzało się po słodyczach ale leżenie na lewym boku pomagało i nic nie brałam ze specyfików antyzgagowych. Laura też nie miała dużo włosków, ale jednak trochę więcej. Śmiejemy się że małego Kojaka urodziłam i że czoło mu się nie kończy
Milka czekamy na wieści :*
Mikulinka trzymaj się, jeszcze trochę.
Dżoana a mąż w obroty był wzięty?
Ja ktg miałam w 37/38 tc pierwszy raz i potem co tydzień, tak samo w pierwszej ciąży.
Marzenka Ty to się naczekasz, przetrzymuje Cię ten twój Mateuszek, ale już za chwilkę będziesz go tulić.
Witam nowe osoby na forum
Dziewczyny mój mąż jest przeziębiony (ma katar) od wczoraj i teraz panikuję, że małego zarazi. Już go wyeksportowałam z sypialni, tylko ja zajmuję się Igorem, ale zastanawiam się czy gdzieś dalej się męża nie pozbyć np. nie wysłać go teściów, tylko że on ma teraz ten ojcowski urlop i miał mi pomagać chociaż przy Laurze :/ Co myślicie?
Dziewczyny z brzuszkami wysypiajcie się ile się da, ja chodzę wiecznie śpiąca, no ale takie uroki pierwszych tygodni jak się z 8-9 h snu przechodzi nagle na kilka. Jeszcze mi się pralka zepsuła akurat teraz kiedy prania x2 się zrobiło!