reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Zmieniajac temat to ktora dzisiaj rodzi? :D

Od kilku dni maly jest bardzo ruchliwy,a glowka jak sruba wierci mi tam w dole. Wiem,ze za kilka tygodni bede juz tesknic za brzuszkiem ale tak strasznie juz bym chciala go przytulic i wycalowac :)

Oli dzis karmil braciszka jajkiem,ktore dostal od zajaczka przez moj pepek hehe. Slodziak :)

reklama
Ja chce:( a Kalinka nie.... dziewczyny rodziły się równo w skończonym 39tc. Czyli dziś "powinno " coś się zacząć. Póki co to nawet skurcze przepowiadające się uspokoily.

Mikulinka daj znać co u ciebie? Niepokojący był twój post!

Ania jak max to zrobił że złamał obie ręce? Współczuję bardzo mężowi i tobie również

A ja karmią ade piersi może z miesiąc. I nie obwiniam siebie. Tak wyszło, owszem mleko matki jest najlepsze, ale jeśli z tych czy innych przyczyn karmi się mm czy to jakieś przestępstwo? Może uznanie mnie za zła matkę ale ja nie lubialam karmić piersią, czułam się jak krowa, wszystko mnie bolało wolałam odciągnąć i podać z butelki. W końcu mleko zaniklo.
Beatko rozumiem cie i popieram. karm synusia jak tobie wygodniej, szczęśliwa mama to i szczęśliwy dzidziuś ;-)
Tyle mojego, powiem tylko u mnie pewnie skończy się na mm. Moje wygodnictwo weźmie górę i nie będę się kajac że coś robię źle

aniabuu mam dokładnie to samo nastawienie :) tez jestem wygodna i jeśli kp sprawi mi jakieś problemy to od razu przejdę na mm. po to je wymyślono - by odciążyć matki. podobnie jak pampersy, chusteczki nawilżane, smoczki czy inne rzeczy mające po prostu ułatwić nam życie :)

Mikulinka daj znac co u ciebie. Czekamy.
Pytacie co sie stalo? Mąż jechał motorem i jakimś busem zajechal mu drogę, niewidzial go w lusterku. Facet nawet sie nie zatrzymał, uciekl. Jestem zła z jednej strony wszystko na mojej glowie nawet do łazienki i karmić musze jeszcze ale z drugiej ciesze sie ze tylko ma ręce połamane, bo jak zobaczyłam motor to i tak dzieki Bogu ze to tak sie skonczylo.

aniabuu mam dokładnie to samo nastawienie :) tez jestem wygodna i jeśli kp sprawi mi jakieś problemy to od razu przejdę na mm. po to je wymyślono - by odciążyć matki. podobnie jak pampersy, chusteczki nawilżane, smoczki czy inne rzeczy mające po prostu ułatwić nam życie :)
Dla mnie wygodniejsze chyba cyce, te mycie i wyparzanie butelek w nocy mnie przeraża :)

reklama
ania :( :( wspolczuje bardzo... jeszcze w takim okresie, matko :( masz kogos do pomocy? jejku, przytulam Cię bardzo, bardzo mocno :* jak długo mąż będzie nosił gips?

pewnie, grunt zeby wybrać metodę wygodniejsza dla mamy :)

Do góry