reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Alexia gratulacjeeeee czekamy no foteczki☺

Marzenka no to ladnie☺

Bluelovi rozumiemy, naciesz sie malym a my poczekamy

Ja jutro zaczynam 39 tydzien. Ufff zlecialooooo.W srode wizyta, zobaczymy co mi lekarz powie. Mam nadzieje ze nie powtorzy tego co ostatnio mowil, czyli nie doda mi dwoch tygodni do mojego terminu.

Na ostatniej wizycie jak bylam to mowil, ze moge nawet do dwoch tygodni dluzej chodzic, bo szyjka tak zamknieta itd. ze moge przenosic. Mam nadzieje, ze tak nie bedzie.

Martita on mi tylko tyle powiedział ze główka juz jest bardzo nisko i ze czuł ja podczas badania :) ..mogłam zapytać o długość szyjki..zapomniałam :(

Dżoana ja też wizytuję w środę :)

Alunia Ty z kolei idziesz na rekord z najdłużej donoszoną ciążę z najkrótszą szyjką :D I rozwarciem o ile się nie mylę?

Marzenko doczekasz się :)

reklama
Ja mam na 15.30, mi też ginka wróżyła przenoszenie a w terminie urodziłam, więc nie ma się co nastawiać. Co ma być to będzie :) Zawsze może być obsuwa ze względu na źle wyliczony termin, a u Ciebie dżoana termin z OM pokrywa się z tym z USG? Miałaś regularne miesiączki?

Do góry