reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
O mamo ale duzo z Was ma juz terminy ustalone:oops: juz niedlugo bedziecie tulic swoje maluszki a mi sie wydaje ze ja mam jeszcze tyle czasu do porodu:D

Alexia - gratuluje! Czekamy na fotki:)

My wrocilismy, zjedlismy i odpoczywam teraz. Maly dzis tak mnie kopnal ze normalnie az mi sie do gardla cofnelo:oops: cala droge szalal. Teraz juz spokojnie sie wypina. Chyba woli jak leze a nie go ugniatam siedzac. Odpoczywam bo jutro mam pare spraw do zalatwienia - musze jechac na krew, do reumatologa w inne miejsce, do szpitala tez w inne zalatwic termin i na zakupy bo w lodowce pingwiny i swiatlo tylko. Maz bedzie robil za szofera ale i tak sie pewnie umecze

No to gratulacje dla kolejnej mamusi :-)
Milka i schauma może faktycznie urodzili tego samego dnia, matko to już za tydzień :-D

Gratulacje Alexia. Juz masz corcie przy sobie. Świetnie.
Przyszły tydzień będzie obfitował w nowe mamusie. Oj będzie się działo. Juz w ogóle nie ogarnę która kiedy urodzila:p
Ja mam termin na 30.04 i tak mysle ze cc będzie między 20 a 23 kwietnia. Jeżeli dotrwam. A torba jeszcze nie spakowana:(
Co do odwiedzin to u nas na salę nikt nie ma wstępu. Wychodzi się na korytarz taki oszklony.

Milka no to u Ciebie też już zaraz :) 30.03 to ja mam akurat wizytę na 11 :)

Alexia gratulacje :) Nie mogę się doczekać aż pokażesz nam swoją córeczkę :)

Schauma Ty to jesteś dzielna, pierwsza rozpoczniesz 40 tydzień :)

Jejku jak ja wam zazdroszczę, niby kilka tygodni różnicy między nami no ale z dnia na dzień co raz ciężej. Do terminu 32 dni, kiedy to zleciało :errr::confused:

Alexia wielkie gratulacje ode mnie!!! Piękna waga Wiki :-)
Sweetka spróbuj jeszcze raz wrzucić to zdjęcie:-)

Matko połowa z nas rozpakuje się w marcu jeszcze :-) a ja coś czuję że będę jedną z późniejszych mamuś.

Alexia gratulacje!! Czekamy na zdjecia niuni :-)
ale sie dziewczyny ustawilyscie z terminami, ja 30.03 mam wizyte i 04.04 do szpitala, ciekawe czy dotrwam.

reklama
Milka gratuluje terminu kochana oby gladko poszlo :)

Antus super to juz za chwile ;) ja bardzo milo wspominam caly personel szpitala czego tobie zycze rowniez :)

Alexia gratuluje kochana ;)

Schauma synek bedzie dorodny ;) pilnuj sie na dniach porod ;)

Martita i Marzenka i na was czas niedlugo :D

Ja caly dzien nie pisalam bo synkiem sie nie moge nacieszyc ;)

Do góry