reklama
O mamo ale duzo z Was ma juz terminy ustalone juz niedlugo bedziecie tulic swoje maluszki a mi sie wydaje ze ja mam jeszcze tyle czasu do porodu
Alexia - gratuluje! Czekamy na fotki
My wrocilismy, zjedlismy i odpoczywam teraz. Maly dzis tak mnie kopnal ze normalnie az mi sie do gardla cofnelo cala droge szalal. Teraz juz spokojnie sie wypina. Chyba woli jak leze a nie go ugniatam siedzac. Odpoczywam bo jutro mam pare spraw do zalatwienia - musze jechac na krew, do reumatologa w inne miejsce, do szpitala tez w inne zalatwic termin i na zakupy bo w lodowce pingwiny i swiatlo tylko. Maz bedzie robil za szofera ale i tak sie pewnie umecze
Alexia - gratuluje! Czekamy na fotki
My wrocilismy, zjedlismy i odpoczywam teraz. Maly dzis tak mnie kopnal ze normalnie az mi sie do gardla cofnelo cala droge szalal. Teraz juz spokojnie sie wypina. Chyba woli jak leze a nie go ugniatam siedzac. Odpoczywam bo jutro mam pare spraw do zalatwienia - musze jechac na krew, do reumatologa w inne miejsce, do szpitala tez w inne zalatwic termin i na zakupy bo w lodowce pingwiny i swiatlo tylko. Maz bedzie robil za szofera ale i tak sie pewnie umecze
Justa_podwójne szczęście
Zaangażowana w BB
Antuś, Milka moment zleci do waszych terminów, to już tak niedługo i będziecie tulić swoje maleństwa.
Czekamy na zdjęcie malutkiej Alexi ☺
Czekamy na zdjęcie malutkiej Alexi ☺
klaczek2004
Fanka BB :)
Gratulacje Alexia. Juz masz corcie przy sobie. Świetnie.
Przyszły tydzień będzie obfitował w nowe mamusie. Oj będzie się działo. Juz w ogóle nie ogarnę która kiedy urodzila
Ja mam termin na 30.04 i tak mysle ze cc będzie między 20 a 23 kwietnia. Jeżeli dotrwam. A torba jeszcze nie spakowana
Co do odwiedzin to u nas na salę nikt nie ma wstępu. Wychodzi się na korytarz taki oszklony.
Przyszły tydzień będzie obfitował w nowe mamusie. Oj będzie się działo. Juz w ogóle nie ogarnę która kiedy urodzila
Ja mam termin na 30.04 i tak mysle ze cc będzie między 20 a 23 kwietnia. Jeżeli dotrwam. A torba jeszcze nie spakowana
Co do odwiedzin to u nas na salę nikt nie ma wstępu. Wychodzi się na korytarz taki oszklony.
Lusinda890
Milka no to u Ciebie też już zaraz 30.03 to ja mam akurat wizytę na 11
Alexia gratulacje Nie mogę się doczekać aż pokażesz nam swoją córeczkę
Schauma Ty to jesteś dzielna, pierwsza rozpoczniesz 40 tydzień
Jejku jak ja wam zazdroszczę, niby kilka tygodni różnicy między nami no ale z dnia na dzień co raz ciężej. Do terminu 32 dni, kiedy to zleciało
Alexia gratulacje Nie mogę się doczekać aż pokażesz nam swoją córeczkę
Schauma Ty to jesteś dzielna, pierwsza rozpoczniesz 40 tydzień
Jejku jak ja wam zazdroszczę, niby kilka tygodni różnicy między nami no ale z dnia na dzień co raz ciężej. Do terminu 32 dni, kiedy to zleciało
Lusinda890
Alunia ja z Tobą zostanę
reklama
Milka gratuluje terminu kochana oby gladko poszlo
Antus super to juz za chwile ja bardzo milo wspominam caly personel szpitala czego tobie zycze rowniez
Alexia gratuluje kochana
Schauma synek bedzie dorodny pilnuj sie na dniach porod
Martita i Marzenka i na was czas niedlugo
Ja caly dzien nie pisalam bo synkiem sie nie moge nacieszyc
Antus super to juz za chwile ja bardzo milo wspominam caly personel szpitala czego tobie zycze rowniez
Alexia gratuluje kochana
Schauma synek bedzie dorodny pilnuj sie na dniach porod
Martita i Marzenka i na was czas niedlugo
Ja caly dzien nie pisalam bo synkiem sie nie moge nacieszyc