reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

schauma może będzie ta sama data u naszych dzieciaczków :D
jejku, ale super, ze "dotrwalas" do końca! ja bym strasznie chciała rodzic w terminie... :)

Martita nie dało rady. lekarz mówił, że lepiej wcześniej, wolałam z nim nie dyskutować, w końcu wie lepiej :) on wogóle chciał żeby w poniedziałek było, ale ostatecznie stanęło na tym 30.

reklama
Antus, Milka tak nie wiele już Was dzieli od narodzin dzieciaków. Super:biggrin2:
Sweetka dziekujemy za info...
Alexia gratulacje z okazji narodzin córeczki :-D
U mnie po porodzie zapowiedziało się kilka osób do odwiedzin w szpitalu. Najbliższą rodzinę jeszcze zaakceptuje, ale znajomych:no2:

Milka do terminu jeszcze tydzień, ale chyba idę na rekord na "najstarszą" ciążę na forum, chyba że Marzenka jest bardziej do przodu? :) No i u mnie to już na pewno ponad 3 kg :)

Schauma dzis mam nadzieje dowiedzieć sie czegoś więcej ;)właśnie czekam na wizytę .u mnie termin wypada za 11 dni ale liczę ze bobasek ciut wczesniej zechce sobie wyjsć :)

Gratulacje Alexia !!!

Milka jak będziesz miała wywoływane to nie jest powiedziane że urodzisz 30 , więc może i 1 się uda :) a pozatym poczytaj sobie o cewniku Foleya na początek, uważam, że to najłagodniejszy początek, bo tak od razu z oxy to Cię zamęczą :p

Schauma powiem ci ze ogólnie super sie czuje ale tylko z rana i przez dzień..wieczorem ciężej :( schauma czy ty tez tak opuchlas na buzi?jej jaka ja pyzata jestem !. Staram sie lustra omijać;)!

reklama
Do góry