reklama
Infini przepiękne łóżeczko i pościel, zazdroszczę
Milka pokój w tym momencie jest biały i chcemy jedną ścianę pomalować na jasno szaro z tym ze zostawić biały pas na szerokość łóżeczka na którym będą jasno różowe groszki. Taką mam wizję ale nie mamy z mężem doświadczenia w malowaniu więc nie wiem co to nam wyjdzie jutro od rana ruszamy a w tygodniu zamawiamy meble: szafę, łóżeczko i fotel
Milka pokój w tym momencie jest biały i chcemy jedną ścianę pomalować na jasno szaro z tym ze zostawić biały pas na szerokość łóżeczka na którym będą jasno różowe groszki. Taką mam wizję ale nie mamy z mężem doświadczenia w malowaniu więc nie wiem co to nam wyjdzie jutro od rana ruszamy a w tygodniu zamawiamy meble: szafę, łóżeczko i fotel
Infiniti śliczne łóżeczko i pościel. Ja pewnie przywiozę przed samym porodem od teściów albo od moich rodziców bo mamy u nich takie "zapasowe" gdzie Laura śpi jeśli zostajemy na noc. Na początku tak przekoczujemy a potem pewnie kupię Laurze już normalne łóżko. szkoda mi jak na razie kupowac nowego skoro to od teściów jest mało użytkowane.
Wszystkiego cudnego Mamusie :-)
My na sylwestra spontanicznie wyladowalismy w Krakowie. Ubralam sie jak na Syberie i bujalam w rytm muzyki ;-) moje dziecie miało dyskoteke :-)
Piękne łóżeczko i posciel. Sama radość kompletowanie wyprawki.
Mnie już glowa boli szczerze powiem bo jestem na etapie wyboru wózka i materacyka.co osoba i forum to inne opinie :-/
My na sylwestra spontanicznie wyladowalismy w Krakowie. Ubralam sie jak na Syberie i bujalam w rytm muzyki ;-) moje dziecie miało dyskoteke :-)
Piękne łóżeczko i posciel. Sama radość kompletowanie wyprawki.
Mnie już glowa boli szczerze powiem bo jestem na etapie wyboru wózka i materacyka.co osoba i forum to inne opinie :-/
Martita mi też się wydaje, ze idzie dość szybko, ale mąż dziś miał dzień załamania wg niego z kolei idzie bardzo powoli, na dodatek musiał robić poprawki w szpachlowaniu, a akurat tego etapu nienawidzi najbardziej.. co się go napocieszalam... mamy miesiąc, w jakim stanie dom by nie byl to pod koniec stycznia musimy się wynieść.
o to pocieszylas mnie z łóżeczkiem, myślałam, ze ostatnia z tym zostanę
Fenika wow! koncepcję macie super! tak inaczej na pewno się uda, no i sama uciecha tak dla dzidzi malować
majka o, dobrze, ze wspominałaś o materacu..
dziewczyny jaki polecacie? ja się nastawiam raczej na zwykły piankowy, ale może macie jakieś sugestie? wiem jedno - absolutnie nie z gryka w środku.
o to pocieszylas mnie z łóżeczkiem, myślałam, ze ostatnia z tym zostanę
Fenika wow! koncepcję macie super! tak inaczej na pewno się uda, no i sama uciecha tak dla dzidzi malować
majka o, dobrze, ze wspominałaś o materacu..
dziewczyny jaki polecacie? ja się nastawiam raczej na zwykły piankowy, ale może macie jakieś sugestie? wiem jedno - absolutnie nie z gryka w środku.
Rozmawialam z babka w sklepie i powiedziala ze najlepszy jest gryka-kokos. Czytalam ze gryka jest antyalergiczna ale slyszalam tez ze lubia w niej byc robale :-/ pianka-kokos zostaje, pianka miekka a kokos twardy.co kraj to obyczaj.zwariowac mozna.
majka ja właśnie za dużo się naczytalam i naogladalam filmików o tych robalach w materacach z gryką w środku. w wielu krajach, np w UK i w krajach skandynawskich gryka jest zakazana do stosowania jako materiał w materacach niemowlęcych.
reklama