reklama
Polecam kupic nowy materac bo on odksztalca sie do cialka poprzedniego dziecka i lekarze ortopedzi odradzaja uzywane materace.zreszta materaca nie wypierzesz i roztoczy nie wygonisz :-).takie moje zdanie.Kurczę.. My dostalismy łóżeczko z materacem od jakis znajomych tesciowej... Nie mam pojęcia z czego jest ten materac, ale tez mnie nastraszylyscie teraz... Chyba go rozetne jakos z boku i sprawdzę hehe
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt. Mam jakas dziwna wysypke na nogach,zmienilam plyn do plukania i mysle ze to od tego.czy moge napić sie wapna zeby mniej swedzialo?
klaczek2004
Fanka BB :)
Ja miałam kokos pianka tylko taki grubszy. Nie ten co sprzedają z łóżeczkami po 5 cm. Nic się z nim nie działo, nie odkształcil się mimo Mii szaleństw. I to była jedna z niewielu rzeczy które kupilam w sklepie stacjonarnym. Podotykalam, obejrzałam dokładnie. Nasz ma 15 cm.
A czy mialyscie takie podkłady nieprzemakalne? Ja nie miałam ale teraz się zastanawiam. Córka nigdy się aż tak nie po sikala ale teraz może być inaczej.
A czy mialyscie takie podkłady nieprzemakalne? Ja nie miałam ale teraz się zastanawiam. Córka nigdy się aż tak nie po sikala ale teraz może być inaczej.
reklama