reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

renia prawda, na pewno w jakiejś części, może nawet całkiem jest to propaganda marketingowa, byleby kupowac nowe materace, wymieniać stare.

reklama
Szkoda, ze ich cena nie jest taka super :)

Poprosze moja mame żeby podpytala u siebie w szpitalu bo pracuje na ortopedii, jak trzeba będzie to się kupi bo już mnie tymi robakami wystraszylyscie :)

Moja babcia niecaly rok temu miala pluskwy w materacu i powiem wam ze to schiza nie do przejscia ,kobieta wykonczona chociarz cale mieszkanie wysterylizowane ,powyparzane to sie umeczyla z tymi gnojkami.

Kurczę.. My dostalismy łóżeczko z materacem od jakis znajomych tesciowej... Nie mam pojęcia z czego jest ten materac, ale tez mnie nastraszylyscie teraz... Chyba go rozetne jakos z boku i sprawdzę hehe :D

Kurczę.. My dostalismy łóżeczko z materacem od jakis znajomych tesciowej... Nie mam pojęcia z czego jest ten materac, ale tez mnie nastraszylyscie teraz... Chyba go rozetne jakos z boku i sprawdzę hehe :D
Polecam kupic nowy materac bo on odksztalca sie do cialka poprzedniego dziecka i lekarze ortopedzi odradzaja uzywane materace.zreszta materaca nie wypierzesz i roztoczy nie wygonisz :-).takie moje zdanie.
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt. Mam jakas dziwna wysypke na nogach,zmienilam plyn do plukania i mysle ze to od tego.czy moge napić sie wapna zeby mniej swedzialo?

Ja miałam kokos pianka tylko taki grubszy. Nie ten co sprzedają z łóżeczkami po 5 cm. Nic się z nim nie działo, nie odkształcil się mimo Mii szaleństw. I to była jedna z niewielu rzeczy które kupilam w sklepie stacjonarnym. Podotykalam, obejrzałam dokładnie. Nasz ma 15 cm.
A czy mialyscie takie podkłady nieprzemakalne? Ja nie miałam ale teraz się zastanawiam. Córka nigdy się aż tak nie po sikala ale teraz może być inaczej.

Majka! Wapno mozesz smialo wypic! Mi ginekolog wapno przepisal od drugiego trymestru, codziennie. Tylko nie wiem akurat czy mniej bedzie swedzialo.....

reklama
Do góry