reklama
Moja cora prawie 7 lat a padka jak zwykle po 20 jak chce spac to nie ma zmiluj czy goscie sa czy nie mowi ze idzie spac i tyle ja widzieli wstala fez jak zawsze czyli ok 7
Zaliczylidmy godzinny spacer z karmieniem kaczek. Bruno sie utaplal caly i po powrocid trzeba bylo go kapac. Czasem zaluje ze nie ma krotkiej siersci tylko dluga i do tego jeszcze biala. Teraz po obiadku planuje obijanko do wieczora
Dziewczyny od 15stycznja graja w kinach nowa barbie ☺ corka tez ciagnie do kina ale teraz za bardzo jie ma na co tylko te fistaszki. Obejrzala zwiastun i stwierdzila ze poczeka na barbie. No ale ona starsza mozecwazym corkom by sie spodobaly te fistaszki. Jak pojdziecie to dajcis znac czy godne obejrzenia
Zaliczylidmy godzinny spacer z karmieniem kaczek. Bruno sie utaplal caly i po powrocid trzeba bylo go kapac. Czasem zaluje ze nie ma krotkiej siersci tylko dluga i do tego jeszcze biala. Teraz po obiadku planuje obijanko do wieczora
Dziewczyny od 15stycznja graja w kinach nowa barbie ☺ corka tez ciagnie do kina ale teraz za bardzo jie ma na co tylko te fistaszki. Obejrzala zwiastun i stwierdzila ze poczeka na barbie. No ale ona starsza mozecwazym corkom by sie spodobaly te fistaszki. Jak pojdziecie to dajcis znac czy godne obejrzenia
Fajnie czytać Wasze opowieści o Sylwestrach niby takie niestandardowe powitanie Nowego Roku a jednak pozytywne bo ten rok będzie wyjątkowy My byliśmy na domowce u przyjaciół. Była domowa pizza i dla mnie piwo bezalkoholowe wytrzymałam aż do 2giej ale wcześniej była drzemka w ciągu dnia
Dziś byliśmy na długim spacerze w lesie i trochę zmarzlam wiec teraz grzeje się pod kocykiem a mąż coś pichci na późny obiadek. Jestem podekscytowana bo jutro malujemy pokoik małej mam nadzieje ze ładne farby wybrałam
Dziś byliśmy na długim spacerze w lesie i trochę zmarzlam wiec teraz grzeje się pod kocykiem a mąż coś pichci na późny obiadek. Jestem podekscytowana bo jutro malujemy pokoik małej mam nadzieje ze ładne farby wybrałam
renia1321
Fanka BB :)
Dla mnie to już 4 sylwester taki odkad byłam w ciąży z Damianem potem go karmiłam to sobie wieczór filmowy z mężem urzadzilismy, w zeszłym roku byliśmy w Pl i miał zostać z dziadkami to znowu w szpitalu z zapaleniem płuc wylądowalismy no i teraz znowu ciąża za rok znowu pewnie z maluchem przy cycku, ale balety juz i tak nie dla mnie bardziej marzylby mi się taki sylwester w górach na stoku Damian juz by się pomału mógł uczyć ale teraz znów na młodszego trzeba czekać jak podrosnie
Nareszcie w domu, dzień straszny, wczorajszy w pracy był tragiczny ale w porównaniu z dzisiejszym to wczoraj to pikuś. Jeszcze chwile poodpoczywam, zaraz kąpać się i jutro znów do pracy na 6 rano. koleżanka dziś mnie pyta czy na łyżwy jutro z nią pojadę po pracy, wystarczyło ze na nią spojrzałam i juz znała moja odpowiedź.
Infini śliczne łóżeczko i ta piękna pościel :-)
Infini śliczne łóżeczko i ta piękna pościel :-)
klaczek2004
Fanka BB :)
Infini ale piękna pościel. I super do misia na łóżeczku pasuje.
Co do kina to my się wybieramy z córcia ale u nas to pewnie później będzie bo to mała mieścina. I Barbie obowiązkowo. Mija uwielbia kino.
Co do kina to my się wybieramy z córcia ale u nas to pewnie później będzie bo to mała mieścina. I Barbie obowiązkowo. Mija uwielbia kino.
Kitki ja w uk, tutaj nie jest tak samo jak w pl. Można iść na zwolnienie ( ja byłam 6 tyg) ale lekarze nie chętnie wypisują a po za tym za chwilę firma zacznie mi kalkulowac moje macierzyńskie. tak czy siak to grosze. ja odchodzę na macierzyński 3 kwietnia a do pracy wracam juz za rok, bo tylko 39 tyg jest płatne :-)
reklama
Dziękuję Mały i tak na początku nie będzie spał w pościeli tylko w śpiworku, ale była w komplecie z łóżeczkiem, bliżej terminu, wypiorę i schowam do łóżka, teraz położyłam bo podoba mi się całość
Ania, właśnie a nie myślałaś o l4? Może nie do końca, ale żeby chociaż trochę odpocząć bo widzę że faktycznie masz przechlapane w pracy
EDIT. Kurczę faktycznie w uk pod tym względem nie jest zbyt kolorowo....
Ania, właśnie a nie myślałaś o l4? Może nie do końca, ale żeby chociaż trochę odpocząć bo widzę że faktycznie masz przechlapane w pracy
EDIT. Kurczę faktycznie w uk pod tym względem nie jest zbyt kolorowo....