reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam Was noworocznie :) Majeczka poszła wczoraj spać o 22, a my z mężem i Antosiem w brzuszku padliśmy chwile po północy :) Pierwszy raz miałam takie przywitanie nowego roku, ale widzę, że nie tylko ja ;)

reklama
Moja cora prawie 7 lat a padka jak zwykle po 20 jak chce spac to nie ma zmiluj czy goscie sa czy nie mowi ze idzie spac i tyle ja widzieli ;) wstala fez jak zawsze czyli ok 7:confused:
Zaliczylidmy godzinny spacer z karmieniem kaczek. Bruno sie utaplal caly i po powrocid trzeba bylo go kapac. Czasem zaluje ze nie ma krotkiej siersci tylko dluga i do tego jeszcze biala. Teraz po obiadku planuje obijanko do wieczora ;)

Dziewczyny od 15stycznja graja w kinach nowa barbie ☺ corka tez ciagnie do kina ale teraz za bardzo jie ma na co tylko te fistaszki. Obejrzala zwiastun i stwierdzila ze poczeka na barbie. No ale ona starsza mozecwazym corkom by sie spodobaly te fistaszki. Jak pojdziecie to dajcis znac czy godne obejrzenia

Fajnie czytać Wasze opowieści o Sylwestrach :) niby takie niestandardowe powitanie Nowego Roku a jednak pozytywne bo ten rok będzie wyjątkowy :D My byliśmy na domowce u przyjaciół. Była domowa pizza i dla mnie piwo bezalkoholowe :) wytrzymałam aż do 2giej ale wcześniej była drzemka w ciągu dnia :)

Dziś byliśmy na długim spacerze w lesie i trochę zmarzlam wiec teraz grzeje się pod kocykiem a mąż coś pichci na późny obiadek. Jestem podekscytowana bo jutro malujemy pokoik małej :D mam nadzieje ze ładne farby wybrałam :D

Dla mnie to już 4 sylwester taki :) odkad byłam w ciąży z Damianem potem go karmiłam to sobie wieczór filmowy z mężem urzadzilismy, w zeszłym roku byliśmy w Pl i miał zostać z dziadkami to znowu w szpitalu z zapaleniem płuc wylądowalismy no i teraz znowu ciąża :) za rok znowu pewnie z maluchem przy cycku, ale balety juz i tak nie dla mnie bardziej marzylby mi się taki sylwester w górach na stoku :) Damian juz by się pomału mógł uczyć ale teraz znów na młodszego trzeba czekać jak podrosnie :)

Złożyliśmy :D

Załączniki

• PicsArt_01-01-06.17.41.jpg
    PicsArt_01-01-06.17.41.jpg
    552,7 KB · Wyświetleń: 61
Nareszcie w domu, dzień straszny, wczorajszy w pracy był tragiczny ale w porównaniu z dzisiejszym to wczoraj to pikuś. Jeszcze chwile poodpoczywam, zaraz kąpać się i jutro znów do pracy na 6 rano. koleżanka dziś mnie pyta czy na łyżwy jutro z nią pojadę po pracy, wystarczyło ze na nią spojrzałam i juz znała moja odpowiedź.
Infini śliczne łóżeczko i ta piękna pościel :-)

Aniabuu - wspolczuje...nie wybierasz sie na l4?
A kolezanka to w glowe sie walnela czy co? Ciezarna z brzuszkiem na lyzwy ciagnac...ludzie to maja pomysly:rolleyes:
Infini - sliczne :)

Infini ale piękna pościel. I super do misia na łóżeczku pasuje.
Co do kina to my się wybieramy z córcia ale u nas to pewnie później będzie bo to mała mieścina. I Barbie obowiązkowo. Mija uwielbia kino.

Kitki ja w uk, tutaj nie jest tak samo jak w pl. Można iść na zwolnienie ( ja byłam 6 tyg) ale lekarze nie chętnie wypisują a po za tym za chwilę firma zacznie mi kalkulowac moje macierzyńskie. tak czy siak to grosze. ja odchodzę na macierzyński 3 kwietnia a do pracy wracam juz za rok, bo tylko 39 tyg jest płatne :-)

reklama
Dziękuję :) Mały i tak na początku nie będzie spał w pościeli tylko w śpiworku, ale była w komplecie z łóżeczkiem, bliżej terminu, wypiorę i schowam do łóżka, teraz położyłam bo podoba mi się całość :D

Ania, właśnie a nie myślałaś o l4? Może nie do końca, ale żeby chociaż trochę odpocząć bo widzę że faktycznie masz przechlapane w pracy :(
EDIT. Kurczę faktycznie w uk pod tym względem nie jest zbyt kolorowo....

Do góry