reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Praca jako taka nie jest zła, bo w sumie robie co chce. Jak chce siedzieć to siedzę a jak chce się przejść to chodzę. Przerwy mam tyle ile chce i nikt jeszcze nic złego mi nie powiedział. najbardziej wkurzają mnie ludzie, dzisiaj taka młoda piz... poszła podkablowac mnie i koleżankę ze niby gadaliśmy wieczność. A tak naprawdę poszłam się przejść i może z 10 min się zagadalam.
Ogólnie to spać w nocy nie mogę, śpię z 3,4 h a później jak zombi. do tego straszne zaparcia mnie męczą, maasssaakkkrraa, byle do kwietnia.
Ale się wyzalilam, do jutra kochane :-)

Infini śliczne łóżeczko ;) tez juz bym chciała złożyć ale za dużo miejsca nam w sypialni zajmie :D
Aniabuu odpoczywaj :* tez bym nie miała ochoty na łyżwy jeszcze po pracy omg... I jeszcze z brzuchem <szok> a co do zaparć moja gin zapisała mi laktuloze nawet mi pomaga ;) bobrze strasznie sie z tym męczyłam.

mi się ostatnio bardzo poprawiło aż byłam zdziwiona bo może nie męczyło mnie bardzo ale wiadomo gorzej w ciąży niż przed nią i to chyba cytryna tak pomaga- woda z cytryną, herbata z cytryną...

Renia z ta cytryna to chyba racja. Jak byłam przeziębienia to nawet tej jednej kawy nie piłam tylko herbatkę z cytryna, było trochę lepiej. musze wrócić do cytryny bo chyba wkrótce urodze na tej ubikacji.

reklama
aniabuu a nie wliczają Ci urlopu przed macierzyńskim? ja mam z tego roku 21 dni i 25 z przyszłego, miałabym normalne 33 dni, ale akurat od przyszłego roku zmieniają przepisy. to daje mi 46 dni. termin mam na 15 kwietnia więc oni odejmuja 46 roboczych dni przed terminem i wychodzi, ze odejdę z pracy 10 lutego. u Ciebie w pracy tak nie ma??

Infini ale śliczne łóżeczko i pościel urocza :) zazdroszczę, ze juz mogłaś sobie złożyć! :)

Fenika a jakie farby wybralas do dziecinnego? :)

ja dzis tez wybierałam farby do domu, wszystkie pokoje i korytarz z przedpokojem mam wybrane i kupione, ale mam wielki problem z salonem, godzinę spędziłam na wgapianiu się, w końcu dopadłam katalog i dalej meczylam się w domu.. panele przywożą nam jutro!!! :D

Do góry