reklama
Praca jako taka nie jest zła, bo w sumie robie co chce. Jak chce siedzieć to siedzę a jak chce się przejść to chodzę. Przerwy mam tyle ile chce i nikt jeszcze nic złego mi nie powiedział. najbardziej wkurzają mnie ludzie, dzisiaj taka młoda piz... poszła podkablowac mnie i koleżankę ze niby gadaliśmy wieczność. A tak naprawdę poszłam się przejść i może z 10 min się zagadalam.
Ogólnie to spać w nocy nie mogę, śpię z 3,4 h a później jak zombi. do tego straszne zaparcia mnie męczą, maasssaakkkrraa, byle do kwietnia.
Ale się wyzalilam, do jutra kochane :-)
Ogólnie to spać w nocy nie mogę, śpię z 3,4 h a później jak zombi. do tego straszne zaparcia mnie męczą, maasssaakkkrraa, byle do kwietnia.
Ale się wyzalilam, do jutra kochane :-)
ania12344
Fanka BB :)
Infini śliczne łóżeczko tez juz bym chciała złożyć ale za dużo miejsca nam w sypialni zajmie
Aniabuu odpoczywaj :* tez bym nie miała ochoty na łyżwy jeszcze po pracy omg... I jeszcze z brzuchem <szok> a co do zaparć moja gin zapisała mi laktuloze nawet mi pomaga bobrze strasznie sie z tym męczyłam.
Aniabuu odpoczywaj :* tez bym nie miała ochoty na łyżwy jeszcze po pracy omg... I jeszcze z brzuchem <szok> a co do zaparć moja gin zapisała mi laktuloze nawet mi pomaga bobrze strasznie sie z tym męczyłam.
reklama
aniabuu a nie wliczają Ci urlopu przed macierzyńskim? ja mam z tego roku 21 dni i 25 z przyszłego, miałabym normalne 33 dni, ale akurat od przyszłego roku zmieniają przepisy. to daje mi 46 dni. termin mam na 15 kwietnia więc oni odejmuja 46 roboczych dni przed terminem i wychodzi, ze odejdę z pracy 10 lutego. u Ciebie w pracy tak nie ma??
Infini ale śliczne łóżeczko i pościel urocza zazdroszczę, ze juz mogłaś sobie złożyć!
Fenika a jakie farby wybralas do dziecinnego?
ja dzis tez wybierałam farby do domu, wszystkie pokoje i korytarz z przedpokojem mam wybrane i kupione, ale mam wielki problem z salonem, godzinę spędziłam na wgapianiu się, w końcu dopadłam katalog i dalej meczylam się w domu.. panele przywożą nam jutro!!!
Infini ale śliczne łóżeczko i pościel urocza zazdroszczę, ze juz mogłaś sobie złożyć!
Fenika a jakie farby wybralas do dziecinnego?
ja dzis tez wybierałam farby do domu, wszystkie pokoje i korytarz z przedpokojem mam wybrane i kupione, ale mam wielki problem z salonem, godzinę spędziłam na wgapianiu się, w końcu dopadłam katalog i dalej meczylam się w domu.. panele przywożą nam jutro!!!