reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

amko ja w tej ciąży nie miałam jeszcze ani jednej nocy podczas której nie musiałabym wstać do łazienki, a zazwyczaj chodze 2 albo 3 razy.

schauma i jak poradzilas sobie z akumulatorem? Znalazla się jakas dobra dusza z kablami? :)

reklama
martita oczywiście telefon do męża, a on mi skombinował kolegę który w miarę szybko przyjechał i mi pomógł, a ja w tym czasie kierowałam ruchem :-D całe szczęście że można było tą drogę dosyć łatwo objechać ale i tak wszyscy krzywo na mnie patrzyli :errr: w sumie to im się nie dziwię :-) :)

schauma ja wlasnie zawsze się boje takiej sytuacji, ze samochod mi gdzies stanie i nie będzie chciał ruszyc. A obcy ludzie jak wiadomo zbyt pomocni nie sa...

a ja z tym wstawaniem do taolety to mam różnie. Do niedawna wstawałam co noc nawet 2 raz, potem raz o 6 rano sie budziłam i po wc szłam dlaej nyny a od jakiegos czasu śpie jak zabita całą noc. Myśle, że to przejsciowe, bo czytałam ze im wieksze dziecko tym wiekszy napór na pęcherz wieć od nowa polska ludowa za jakis czas podejrzewam ;)

co do tyg i miesiecy ciaży tez momentami jestem głupia. Teraz leci mi 24 tydz. wszędzie czytam ze to juz poczatek 6 m-ca a na linijce wyskakuje mi połowa 5-tego???

Kitki matko święta... Najważniejsze że to tylko lekka stłuczka i nic Wam się nie stało.
Schauma ciasto na pierogi będzie cieńsze i lepsze jak dodasz gorącej wody, no i oczywiście kwestia rozwalkowania ;)
Amko mnie tez teraz nocne wstawanie wróciło... Niestety...
Dzieki wszystkim trzymającym kciukasy:) oby jutro dzidzia pokazała się w całej krasie :-D

reklama
hej :-) :) melduję się po dwudniowej nieobecności:biggrin2: Nadrobienie Was to problem ale jakoś dałam radę. Pokój wymalowany, meble skręcone fakt że tyraliśmy od 6 do 23 przez dwa dni ale dziś już ogarnęła. Plecy i pośladek znów boli, chyba od tego ciągłego schylania się . Jutro biorę się za ubieranie choinki ;-) ;)

Do góry