reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Pytanie z innej beczki
Czy tylko ja nie czuje wyraźnych ruchów bobasa??? Dostaje już do głowy. Wiem że mam przodujące łożysko ale bez przesady ile można czekać a dziś już skończyłam 22 tc. Czuje czasami jakieś bąbelki ale nie wiem czy to nie jelita ale ani jednego wyraźnego kopniaka
Prawdopodobnie właśnie przez przodujące łożysko, a na ostatniej wizycie wszystko ok ? W 22 tc maluszek ma jeszcze sporo miejsca, ja do tej pory mam dni, że mało czuję synka, czuć czuję ale czasami takie leniwe kopniaczki, na pewno niedługo poczujesz mocniej :)
Mnie z rana tak mały skopał, że dzisiaj cały dzień obolała chodzę, ale nie przeszkadza mi ten ból ani trochę :)

Ładna ta nowa wersja forum ;)

A ja dzis zaliczylam dzwona autem:(
Jechalam z 30 na godz wiec wolno. Jakas babka wbiegla na pasy prosto pod kola jakiegos jeepa. Ten zahamowal a ja tylko czilam jak sie slizgam po kaluzach. Wiedzialam juz ze nie zdarze. Krzyknelam tylko do corki ze ma sie oprzec...i brzdek. Mnie pasy dobrze przytrzymaly ale corka uderzyla glowa w przedni fotel. Na szczescie lekko. Nie wiem czemu jej pasy sie nie napiely od razu. Pozniej tak bo mowila ze ja scisnely. Facet z jeepa wysiadl i stwierdzil ze jedzie bo mu nic sie nie stalo. Ja nadzialam sie na jego hak. Wgniotlam zderzak i okazalo sie ze woda wycieka z chlodnicy. Jechac nie moglam. Zaraz maz do nas przyjechal. Pozniej moj tato nas scholowal. Za dwa dni slub. Nie mamy auta. Cala w stresie czy z dzidziusiem ok. Mam dosc wszystkiego. Jeszcze ta durna stluczka jakbym malo miala problemow

Matko zawsze coś! :/ ta baba się chociaż zatrzymala spytać czy wszystko z Wami ok? Głową do góry ! Po każdym felernym dniu musi nadejść ten dobry !

Kurde jaka jestem wsciekla dopiero udalo mi sie zalogowac co za koszmar aaaa.

Kitki biedna bardzo ci wspolczuje ,zawsze takie sytuacje sa nerwowe ale z maluszkiem napewno wszystko wporzadku. Kurde i jak ty teraz pozalatwiasz wszystko bez auta ;(/?

Rsz ja mam jak na razie wybraną tą co przychodziła do mnie jak urodziłam córeczkę ale musze zmienić bo okazła się oszustką chodziłam do jej szkoły rodzenia i wpisywała sobie godziny, że niby wtedy miałam zajęcia albo u mnie była a ja wtedynp byłam w szpitalu, nie chce żeby do mnie przychodziła, ale wsyatrczy, że wybiorę i wypiszę oświadczenie z NFZ i zadzwonię i poniformuję
Aniu ja czuję ruchy bardzo wyraźnie u mnie aż widać jak brzuch faluje, ale jak cię to niepokoi to porozmawiaj z gienkologiem moja co wizyte się pyta czy czuję
Kitki jejku tyle stresu, najważniejsze, że nic się nie stało nie martw się, wszystko załatwisz :-* no i na pewno zaraz będzie tylko lepiej :-)
znowu dziś nie pojechałam po kurtę kurcze nie wiem kiedy po nia pojadę, zatoki dalej mam zawalone a córcia ma katar, trzyma nas to wszystko długo ale córci wychodzą ząbki więc pewnie dlatego ten katar ją męczy...
kciuki trzymam za wizyty i mi sie nie podoba to nowe formu, nie mogę się połapać

reklama
Do góry