reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Z fym fluorem dla dzieci to nie jest on bezpieczny dlatego nie jest zalecane żeby takie maluchy takimi pastami myły bo połykają- tak ja słyszałam a co dentyści mówią to nie neguję. Ja jeszcze nawet nie byłam z Damianem u dentysty, wybieram się od dawna ale dotrzeć nie mogę :sorry: Teraz to nawet nie wiem czy w paście którą my dla niego kupujemy jest fluor podejrzewam że tak, już tak na to nie patrzę bo jak mówię już wypluwa, jest dla jego wieku przeznaczona to używamy ale wcześniej też zwracałam na to uwagę Ząbki też ma ładne i mam nadzieję że tak zostanie. Ja sama w życiu nie miałam żadnego zęba leczonego, czyszczę tylko kamień raz na pół roku/rok.

Alexia witaj :)

Marzenka2015 mam rozumieć, że jesteśmy tu najstarsze? ;-)

Dziewczyny czy któraś z Was prowadzi ciążę w Katowicach w Angelius Provita?
W ogóle czy ktoś tutaj jest z okolic Katowic, Bytomia czy pobliskich miejscowości?

reklama
Do góry