reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja tez nie czuje a to 16 tydzien nie martwię sie bo w pierwszej ciąży czułam cos koło 19tyg.
Ja the voice nie oglądam.... Oglądam mam talent ;)

reklama
Beata w końcu trochę sobie odpoczniesz, czasami mi trochę brakuje pracy ale nie żałuje ze jestem na L4. Kiedy zle sie poczuje to leże a mam takie dni codziennie.

Schauma ja robie tak jak poliana klade sie na plecach i mam taka twarda kule ktora konczy sie na wysokosci pepka. Jest to bardzo wyczuwalne reka :)

Beatko milego odpoczynku. Jak najbardziej zasluzony ! Wkoncu ! ;)

Dziewczyny nie martwcie sie ja w 1 ciazy cos poczulam w 18 bodajze ale ze go ruchy to dopkero w 19/20 czulam takze czym wy sie martwicie.

To mi ta twarda kulka kończy się na poziomie włosów na wzgórku, potem mam takie wklęśnięcie-dolinka no i następnie fałdka tłuszczyku :) a do pępka to jeszcze pół kilometra :-)

Ja zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży ruchy czułam ok. 18 tygodnia więc nie macie się czym martwić. Ogólnie mówi się, że ruchy są mniej więcej od połowy ciaży:-)

My o 14 lecimy z Laurą na zajęcia na basenie, potem pewnie obiadek i spacerek bo u nas dziś ładne słonko i cieplutko :) Miłego odpoczywania :)

Czy któraś z Was dziewczyny miała tak, ze cycki zrobiły się jakby takie miękkie, mniej nabrzmiale, jakby puste. Bo mam tak od kilku dni, mąż też mówi, ze faktycznie takie są, nie zmniejszyły się, ale jakies flaki sie zrobily. Martwię sie strasznie czy coś sie nie stalo z dzidzia :(

reklama
Czy któraś z Was dziewczyny miała tak, ze cycki zrobiły się jakby takie miękkie, mniej nabrzmiale, jakby puste. Bo mam tak od kilku dni, mąż też mówi, ze faktycznie takie są, nie zmniejszyły się, ale jakies flaki sie zrobily. Martwię sie strasznie czy coś sie nie stalo z dzidzia :(

Prosiłam męża o wymacanie piersi i określenie czy jakoś się zmieniły. Generalnie nie widzi różnicy w rozmiarze ale nie są tak mocno nabrzmiałe. Dalej sutki są bardzo wrażliwe i myślę, że jest to najlepszy sposób na ocenę tego czy jest ok. Jeżeli masz wrażliwe piersi cały czas to powinno być w porządku. Tym bardziej, że nie masz żadnego plemienia czy skurczy

Do góry