reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja na koniec ciąży gdzies wyczytałam ze ostre jest na przyspieszenie porodu wiec w dzień przed porodem zrobiłam taki makaron ze miałam lzy w oczach jak go jadlam :-D a maz to w ogole podziekowal chociaż on bardzo lubi ostre potrawy :-D

Dziewczyny jak jest u was z wysokoscia dna macicy ?? U mnie jest juz na wysokosci pepka a to dopiero 19 tydzien...te glupie obrazki pokazuja ze dno macicy znajduje sie na wys. Pepka dopiero w 24 tyg. Jak to u was dlatego pytam .
Ja też mam mniej więcej na wysokości pępka, a nie zaczęłam nawet 16tc... Także chyba różnie bywa ;)

bluelovi ja mam troche nad spojeniem lonowym ale ja jestem gruba na brzuchu wiec moze nie czuje dokladnie:laugh2:

a ja spac nie moge i wiecie co robie? Wcinam loda truskawkowego:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry mamusie
Ja mam macice miedzy pępkiem a spojeniem tak mi się wydaje ;)
Oooo fasolkę po bretońsku uwielbiam wczoraj tak sie najadłam ze mialam mega wzdety brzuch.
I znowu dzień z mega bólem głowy :/ do tego mała znowu w nocy sie swigała płakała. Niewiem co sie dzieje z nią ;/

reklama
Hej dziewczyny :)
Mnie póki co głowa nie boli i mam nadzieję nie rozboli. Dzisiaj kolejna 13 do odbębnienia, ale na szczęście jutro już wolne. Mnie coś tylko od samego rana w brzuszku ciagnie i kłuje, nie boli więc się nie przejmuję:)
Ania współczuję nieprzespanej nocy:(

Do góry