reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja na koniec ciąży gdzies wyczytałam ze ostre jest na przyspieszenie porodu wiec w dzień przed porodem zrobiłam taki makaron ze miałam lzy w oczach jak go jadlam :-D a maz to w ogole podziekowal chociaż on bardzo lubi ostre potrawy :-D

Dziewczyny jak jest u was z wysokoscia dna macicy ?? U mnie jest juz na wysokosci pepka a to dopiero 19 tydzien...te glupie obrazki pokazuja ze dno macicy znajduje sie na wys. Pepka dopiero w 24 tyg. Jak to u was dlatego pytam .
Ja też mam mniej więcej na wysokości pępka, a nie zaczęłam nawet 16tc... Także chyba różnie bywa ;)

bluelovi ja mam troche nad spojeniem lonowym ale ja jestem gruba na brzuchu wiec moze nie czuje dokladnie:laugh2:

a ja spac nie moge i wiecie co robie? Wcinam loda truskawkowego:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry mamusie
Ja mam macice miedzy pępkiem a spojeniem tak mi się wydaje ;)
Oooo fasolkę po bretońsku uwielbiam wczoraj tak sie najadłam ze mialam mega wzdety brzuch.
I znowu dzień z mega bólem głowy :/ do tego mała znowu w nocy sie swigała płakała. Niewiem co sie dzieje z nią ;/

reklama
Hej dziewczyny :)
Mnie póki co głowa nie boli i mam nadzieję nie rozboli. Dzisiaj kolejna 13 do odbębnienia, ale na szczęście jutro już wolne. Mnie coś tylko od samego rana w brzuszku ciagnie i kłuje, nie boli więc się nie przejmuję:)
Ania współczuję nieprzespanej nocy:(

Do góry