Ewe1982
Fanka BB :)
Jeszcze nie wie :-) wlasnie jutro zamierzamy jej powiedziec.Ewe i jak Twoja corcia zareagowala na wiesc o dzidzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie wie :-) wlasnie jutro zamierzamy jej powiedziec.Ewe i jak Twoja corcia zareagowala na wiesc o dzidzi?
Ja na koniec ciąży gdzies wyczytałam ze ostre jest na przyspieszenie porodu wiec w dzień przed porodem zrobiłam taki makaron ze miałam lzy w oczach jak go jadlam a maz to w ogole podziekowal chociaż on bardzo lubi ostre potrawy
hehehe lzy w oczach przy jedzeniu a po 2 dniach ogien w toalecie:-)
Ja też mam mniej więcej na wysokości pępka, a nie zaczęłam nawet 16tc... Także chyba różnie bywaDziewczyny jak jest u was z wysokoscia dna macicy ?? U mnie jest juz na wysokosci pepka a to dopiero 19 tydzien...te glupie obrazki pokazuja ze dno macicy znajduje sie na wys. Pepka dopiero w 24 tyg. Jak to u was dlatego pytam .