Są dalej wrażliwe, ale nie tak bardzo, wydaje mi się, że sutki są jaśniejsze niż były i trochę mniej wrażliwe, ale żeby calkiem przestało pobolewac to nie. Czekam do środy na wizyte. Faktycznie ważne, że nie plamię ani nic takiego, ale ciągle na luteinie jestem.
reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Antus nie martw się. U mnie wrażliwość i obrzmialosc piersi jest fajowe. Dziś mniej bolą i są miękkie a za kilka dni znowu stanik będzie mnie draznil. To samo miałam z Olkiem w ciąży ;-)
Karolina1987W
Miało być do tyski :-)
polianna
Ja mam piersi jak zwykle i pobolewają po bokach. Bolały bardziej wcześniej. Teraz jakby spokój.
Dzisiaj pierwszy raz kasjerka wywołała mnie z kolejki,że mam pierwszeństwo. Szok )) Fakt - biegałam wcześniej kilka godzin po sklepach (ech, obkupiłam sie w ubrania, które zniosą jakoś rosnący brzuch) i mi brzuch mocniej wyskoczył . Miałam wielki zakup - pół litra lodów (jakie to typowe!) ale zrobiło mi się jednocześnie miło i głupio bo to w końcu dopiero 17 tydzień No dobra,przynajmniej mam dowód,że moja ciąża jest już zauważalna dla innych,hehe.
Dzisiaj pierwszy raz kasjerka wywołała mnie z kolejki,że mam pierwszeństwo. Szok )) Fakt - biegałam wcześniej kilka godzin po sklepach (ech, obkupiłam sie w ubrania, które zniosą jakoś rosnący brzuch) i mi brzuch mocniej wyskoczył . Miałam wielki zakup - pół litra lodów (jakie to typowe!) ale zrobiło mi się jednocześnie miło i głupio bo to w końcu dopiero 17 tydzień No dobra,przynajmniej mam dowód,że moja ciąża jest już zauważalna dla innych,hehe.
Sprobuj rano na czczo napic sie wody z cytryna. Staraj lezec na lewym boku wtedy jelita i inne narzady nie sa naciskane przez macice i maja szanse normalnie funkcjonowac. I pij duzo wody to wazne przy zaparciach. Mozesz sprobowac szliwek.jablko i inne naturalne sposoby na zaparcia
reklama